Libnet.ro
UNICEF

16:00

Presedintia respinge acuzatiile Marianei Campeanu: Traian Basescu nu a promulgat legea privind indemnizatiile pentru mame pentru ca inca nu a fost depusa

B1 B1,
Presedintia respinge acuzatiile Marianei Campeanu: Traian Basescu nu a promulgat legea privind indemnizatiile pentru mame pentru ca inca nu a fost depusa

Administratia Prezidentiala vine cu precizari in ceea ce priveste promulgarea Legii privind acordarea de beneficii de asistenta sociala pentru mame, dupa ce ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat luni,. continuă pe B1

Mariana Campeanu isi cere scuze pentru acuzatiile aduse lui Traian Basescu: Am dat vina exclusiv pe presedinte, de data asta nu a fost vinovat

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, si-a cerut scuze, miercuri, in legatura cu acuzatiile pe care i le-a adus presedintelui Traian Basescu pentru nepromulgarea legii privind indemnizatiile pentru mame.

Traian Basescu a promulgat legea ce aduce modificari in domeniul energiei si gazelor

Presedintele Traian Basescu a promulgat marti Legea pentru aprobarea ordonantei de urgenta privind modificarea si completarea Legii energiei electrice si celei a gazelor.

Traian Basescu a promulgat Legea care reglementeaza organizarea ANRE

Presedintele Traian Basescu a promulgat, marti, Legea pentru aprobarea OUG 33 /2007 privind modificarea si completarea Legii energiei electrice si Legii gazelor, transmite Administratia Prezidentiala. Seful.

Presedintia: Traian Basescu nu a promulgat legea privind indemnizatiile pentru mame pentru ca inca se afla la Camera Deputatilor

Administratia Prezidentiala vine cu precizari in ceea ce priveste promulgarea Legii privind acordarea de beneficii de asistenta sociala pentru mame, dupa ce ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat.

Traian Basescu l-a desemnat pe Victor Ponta ministru interimar al Sanatatii

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, un decret prin care il desemneaza pe Victor Ponta ministru interimar al Sanatatii. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 3.

Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Victor Ponta interimar la portofoliul Sanatatii

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, un decret prin care il desemneaza pe Victor Ponta ministru interimar al Sanatatii. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 3.

Presedintele Traian Basescu l-a felicitat pe Preafericitul Daniel pentru cei 5 ani de patriarhat

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, l-a felicitat pe patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, cu ocazia aniversarii a 5 ani de patriarhat. Traian Basescu si-a exprimat aprecierea fata de contributia.

Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Victor Ponta ca ministru interimar al Sanatatii

Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretul pentru desemnarea premierului Victor Ponta ca ministru interimar al Sanatatii, informeaza Administratia Prezidentiala.

Laura Codruta Kovesi, decorata cu Steaua Romaniei in grad de cavaler, de catre Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul privind decorarea procurorului-general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, aflata la final de mandat, cu Ordinul National Steaua Romaniei - in grad de.

Victor Ponta pentru EurActiv: Sunt in continuare in dezacord cu Traian Basescu

Victor Ponta spune ca este in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, o declaratie ce pare sa prevesteasca o noua controversa cu privire la cine va reprezenta Romania la summitul UE din noiembrie, scrie EurActiv. com, care publica luni un interviu luat premierului roman, cu ocazia Congresului Partidului Socialistilor Europeni PES), care a avut loc sambata la Bruxelles.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )