Libnet.ro
UNICEF

20:00

Presiunea noilor reglementari bancare din Europa va genera miscari pe piata autohtona

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presiunea noilor reglementari bancare din Europa va genera miscari pe piata autohtona

Presiunea noilor reglementari bancare din Europa va genera miscari pe piata de profil din Romania, este de parere Razvan Nan, senior manager, banking advisory KPMG, care anticipeaza ca anul acesta vom asista la schimbari importante in actionariatul institutiilor de credit din tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

LPF va redeveni membra a Asociatiei Ligilor Profesioniste din Europa. Datoriile sunt stinse!.

LPF va redeveni membra cu drepturi depline ale Asociatiei Ligilor Profesioniste din Europa ALPE). Asociatia va afilia forul romanesc fara sa mai fie achitata datoria de 100. 000 euro pe care o avea LPF, potrivit Mediafax. Vicepresedintele Robert Pongracz a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca LPF va deveni in luna octombrie a acestui an membra cu drepturi depline a Asociatiei Ligilor Profesioniste din Europa ALPE). Am fost la Atena si am discutat cu presedintele Asociatiei .

Romania, cea mai mare mortalitate prin cancer din Europa

Incidenta cazurilor de cancer in Romania este cea mai mica din Europa, insa mortalitatea este cea mai mare, din cauza sistemului care s-a concentrat pe tratamentul bolilor acute si urgentelor, si mai putin pe bolile cronice, a spus presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae.

Romania. Mortalitatea prin cancer, cea mai mare din Europa

Incidenta cazurilor de cancer in Romania este cea mai mica din Europa, insa mortalitatea este cea mai mare, din cauza sistemului care s-a concentrat pe tratamentul bolilor acute si urgentelor, si mai putin pe b.

Piata de MA din Europa Centrala si de Sud-Est a urcat cu 30% in 2014

Intreaga regiune Europa Centrala si de Sud - Est a inregistrat o crestere a volumului de tranzactii in anul 2013, perfectandu-se cu peste 30% mai multe deal-uri fata de anul 2012, conform studiului CSE MA Barometer realizat de firma de consultanta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2236 seconds )