Libnet.ro
UNICEF

08:00

Presiunile au functionat! Grindeanu: Aceasta ordonanta NU va intra in vigoare!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presiunile au functionat! Grindeanu: Aceasta ordonanta NU va intra in vigoare!

Sorin Grindeanu a anuntat in aceasta seara ca Guvernul va abroga ordonanta 13, astfel incat aceasta sa nu isi produca efectele. continuă pe Wall-Street Ro

Presiunile au functionat! Grindeanu: Aceasta ordonanta NU va intra in vigoare!

Sorin Grindeanu a anuntat in aceasta seara ca Guvernul va abroga ordonanta 13, astfel incat aceasta sa nu isi produca efectele.

Sesizarea CSM privind conflictul intre puteri, inregistrata la CCR. Partile trebuie sa transmita punctele de vedere pana pe 7 februarie. Pe 10 februarie, Ordonanta intra in vigoare...

Curtea Constitutionala a inregistrat sesizarea Consiliului Superior al Magistraturii privind constatarea unui conflict intre puteri, urmand ca pana in 7 februarie partile implicate sa.

Shhaideh: De doua saptamani, toata lumea a vorbit numai despre aceasta ordonanta!

Ministrul Dezvoltarii, vicepremierul Sevil Shhaideh, s-a plans ca de doua saptamani lumea vorbeste numai despre ordonanta de urgenta adoptata de Guvernul Grindeanu. intrebata daca.

Este sfidator!. Raluca Turcan: Exista un mare castigator si o tara de perdanti, castigatorul este Liviu Dragnea. A exprimat public ca prin aceasta ordonanta jumatate din dosarul lui s-a sters (VIDEO)

Presedintele interimar PNL, Raluca Turcan, a fost invitata lui Laurentiu Botin in emisiunea Talk B1. Liderul liberal a criticat ordonanta de urgenta data de guvern afirmand ca este o sfidare la.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, se disculpa: Aceasta ordonanta nu opreste procesul in care eu sunt implicat

Presedintele Partidului Social Democrat si seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca ordonanta de modificare a Codurilor penale nu opreste procesul in care este implicat, pentru ca acuzatia de fals intelectual ramane.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )