Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presupusul ucigas al deputatei britanice pro-UE Jo Cox era un simpatizant neonazist

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presupusul ucigas al deputatei britanice pro-UE Jo Cox era un simpatizant neonazist

ACTUALIZARE 11:30 Suspectul arestat in legatura cu uciderea deputatei britanice Jo Cox a fost sub ingrijire medicala pentru afectiuni psihice, a facut psihoterapie si a luat medicatie specifica, scrie presa britanica. continuă pe Ziarul Bursa

Experti americani dezvaluie ca presupusul ucigas al deputatei britanice Jo Cox a achizitionat un manual pentru arme improvizate

Expertii de la Southern Poverty Law Centre din SUA dezvaluie ca Tommy Mair, presupusul ucigas al deputatei laburiste britanice Jo Cox, a cumparat pe internet un manual pentru realizarea de arme improvizate de la o organizatie care militeaza pentru suprematia rasei albe, relateaza The Telegraph.

Premierul britanic face apel la toleranta si uniune, dupa ASASINAREA deputatei laburiste pro-UE Jo Cox

Premierul britanic David Cameron a lansat vineri un apel la toleranta si la uniune, aducand un omagiu, la Birstall, deputatei laburiste pro-UE Jo Cox, asasinata cu salbaticie joi, si a convocat o sesiune extraordinara a Parlamentului pentru luni, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres. Acolo unde vedem ura, acolo unde vedem diviziuni, trebuie sa le alungam din viata noastra politica, din viata noastra publica, din comunitatile noastre, a subliniat Cameron, care s-a deplasat in micul oras din nordul Angliei unde deputata britanica a fost ucisa.

Cine este presupusul ucigas al deputatei britanice Jo Cox

Barbatul suspectat ca a ucis-o pe deputata laburista Jo Cox este un singuratic care a marturisit ca se simte izolat social si deconectat de la societate in urma unei boli psihice de care sufera de mult timp, care facea voluntariat la o scoala din apropiere de casa sa si care isi ajuta vecinii, a relateaza Daily Mail.

Marea Britanie: Presupusul ucigas al deputatei pro-UE Jo Cox era un simpatizant neonazist (FOTO)

Presupusul ucigas al deputatei laburiste britanice pro-UE, Jo Cox, era un sustinator fervent al unui grup neonazist cu sediul in SUA, a informat joi un grup de aparare a drepturilor civile,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )