Libnet.ro
UNICEF

13:00

Pretul aurului, la nivelul maxim al ultimilor doi ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul aurului, la nivelul maxim al ultimilor doi ani

Cotatia futures a aurului a crescut ieri, pe pietele externe, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele 27 de luni, in conditiile in care investitorii se indreapta catre plasamentele sigure din cauza incertitudinilor aparute in urma deciziei Marii Britanii de a iesi din UE. continuă pe Ziarul Bursa

Numarul romanilor restantieri la banci a ajuns la aproape 740.000 in luna mai, nivel maxim al ultimilor trei ani

Numarul persoanelor fizice cu restante de peste 30 de zile la banci si institutii financiare nebancare IFN) a crescut in luna mai cu 10. 696, sau 1,5%, fata de luna precedenta, pana la 739. 513, nivel-record din iunie 2013, insa valoarea restantelor a scazut usor, potrivit datelor Biroului de Credit, publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Doi ani de scadere continua a cotatiilor la producatorii din industrie. in luna mai, rata anuala a fost de -2,8%

Preturile productiei industriale au scazut in luna mai 2016 fata de mai 2015 cu 2,8%, astfel ca s-au implinit doi ani 24 de luni) de scadere continua a cotatiilor industriale. Preturile au crescut, in schimb, cu 0,3% in luna mai comparativ cu luna precedenta, arata datele publicate luni de Institutul National de Statistica INS).

Un roman a escrocat cetateni straini cu zeci de mii de dolari, dandu-se o bruneta focoasa. Doar una dintre victime i-a virat 27.000 de dolari in doi ani

Eduard Gabriel Capatana 32 de ani) s-a gandit ca poate face usor rost de bani profitand de naivitatea unor cetateni straini inscrisi pe site-uri matrimoniale cu intentia de a-si gasi jumatatea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )