Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pretul petrolului, minim istoric in ultimii patru ani

Antena3 Antena3,
Pretul petrolului, minim istoric in ultimii patru ani

Pretul barilului de petrol a scazut dupa anuntul OPEC de a mentine neschimbate nivelurile productiei. in SUA pretul a ajuns la 69 de dolari barilul, in timp ce in Europa este 73 de dolari, un minim istoric. continuă pe Antena3

Pretul petrolului atinge nivelul minim al ultimilor patru ani

Cotatia futures a petrolului brut a scazut ieri, la bursele din SUA si Europa, ajungand la nivelul minim al ultimilor patru ani, dupa ce ministrul de resort din Arabia Saudita, Ali Al-Naimi, a declarat ca preturile de pe piata de profil se vor stabiliza.

Pretul petrolului Brent, la minimul ultimilor patru ani

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a ajuns la mai putin de 76 de dolari, acesta fiind cel mai mic nivel din ultimii patru ani, in conditiile in care piata este framantata de ingrijorarea ca statele OPEC nu vor ajunge la un acord pentru a reduce productia de petrol in cadrul intalnirii de joi.

Pretul petrolului Brent, scadere abrupta la minimul ultimilor patru ani: sub 76 dolari pe baril

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a scazut joi la minimul ultimilor patru ani, la sub 76 de dolari, in contextul ingrijorarilor privind faptul ca reprezentantii statelor OPEC nu vor ajunge la un acord pentru a reduce productia de petrol in.

OPEC nu reduce productia de titei. Pretul petrolului a coborat sub 75 dolari/baril

Reprezentantii OPEC reuniti joi la Viena au decis sa nu reduca productia de petrol, rezistand apelurilor Venezuelei de a limita livrarile pentru oprirea declinului cotatiilor, iar pretul petrolului Brent, de referinta la Londra, a scazut sub 75 dolari pe baril pentru prima oara dupa septembrie 2010.

Pretul petrolului scade dupa intalnirea Opec

Pretul petrolului a scazut dupa decizia cartelului producatorilor de petrol de a nu reduce productia, in cadrul intalnirii de la Viena. Secretarul general al Opec, Abdallah Salem el-Badri, a declarat ca nu se va incerca stabilizarea preturilor prin reducerea productiei, informeazaBBC.

Pretul minereului de fier, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Pretul minereului de fier si-a extins ieri declinul pe pietele internationale, coborand la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani, in conditiile in care livrarile globale de profil cresc, intr-un moment in care incetineste expansiunea economica a Chinei - consumator important de materii prime.

Inflatia in zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Rata anuala a inflatiei in zona euro s-a diminuat in luna noiembrie 2014 pana la 0,3%. Aceasta este cea mai redusa valoare din ultimii cinci ani, de la nivelul de 0,4% inregistrat in luna octombrie, arata.

increderea consumatorilor cehi, in prima crestere din ultimii sapte ani

Increderea consumatorilor din Republica Ceha a crescut in noiembrie, pentru prima oara in ultimii sapte ani, semn ca eforturile bancii centrale de a mentine coroana la un nivel redus au alimentat cererea gospodariilor.

Melania Vergu, fosta consiliera a ministrului Educatiei, condamnata la patru ani de inchisoare

Melania Vergu, fostul consilier al ministrului Educatiei, a fost condamnata la patru ani de inchisoare cu executare. Vergu a fost condamnata pentru inselaciune si fals in documente pentru obtinerea de fonduri.

Melania Vergu, fosta consiliera a ministrului Educatiei, condamnata la patru ani de inchisoare pentru inselaciune

Melania Vergu, fosta consiliera a ministrului Educatiei, a fost condamnata de Curtea de Apel Bucuresti, marti, la patru ani de inchisoare pentru inselaciune, conflict de interese si fals in documente la.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )