Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preturile de consum au crescut in luna octombrie. Vedeti datele prezentate de INS

Antena3 Antena3,
Preturile de consum au crescut in luna octombrie. Vedeti datele prezentate de INS

Preturile de consum au crescut in octombrie cu 0,29% fata de luna anterioara, arata Institutul National de Statistica. Rata anuala a inflatiei a fost de 1,88%, aceeasi cu cea de la finele lunii septembrie. continuă pe Antena3

Natalitatea si numarul casatoriilor au scazut in septembrie. Vedeti datele prezentate de INS

Datele facute publice luni de Institutul National de Statistica INS) arata ca natalitatea si numarul casatoriilor au fost, in septembrie, in scadere fata de august. Numarul nasterilor a fost insa cu 14.

in hartiile de la Statistica preturile au crescut doar cu 0,3%.

Preturile de consum au crescut cu 0,3% in octombrie 2013 fata de luna precedenta, se arata intr-un comunicat al Institutul National de Statistica INS). Cresterea medie a preturilor pe total, in ultimele 12 luni noiembrie 2012 octombrie 2013) fata de precedentele 12 luni noiembrie 2011 octombrie 2012), determinata pe baza IPC, este 4,5%, iar cea determinata pe baza indicelui armonizat al preturilor de consum IAPC) este 3,7%. Potrivit datelor INS, in luna octombrie 2013, .

INS: Preturile de consum au crescut 0,29% in octombrie, rata anuala fiind mentinuta la 1,88%

Institutul National de Statistica a anuntat o crestere cu 0,29% a preturilor de consum in luna octombrie, astfel ca rata anuala a fost mentinuta la 1,88%, la fel cu cea de la finele lunii septembrie. in.

Cresterea medie a preturilor din ultimele 12 luni determinata pe baza IPC este 4,5%/ Fiecare resimtim in mod individual modificarile preturilor, in functie de obiceiurile de consum

Preturile de consum din Romania au crescut in luna octombrie 2013 fata de octombrie 2012 cu 1,88%. Cresterea medie a preturilor din ultimele 12 luni, determinata pe baza IPC este 4,5%, iar cea determinata pe baza indicelui armonizat al preturilor de consum IAPC) este 3,7%, au transmis luni oficialii Statisticii. Cei doi indicatori- IPC si IAPC- masoara diferit evolutia preturilor si au mai degraba o valoare statistica. Fiecare dintre noi resimte in mod individual cresterile sau descresterile de preturi, in functie de propriile obiceiuri de consum. La nivel individual, insa, inflatia medie a INS e diferita fata de realitate.

Parchetul General confirma ca datele prezentate de Sorin Rosca Stanescu privind presupusa finantare ilegala a Aliantei DA in 2004 sint falsuri

Parchetul General a infirmat vineri acuzatiile lansate de senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu, care li acuzase intr-o declaratie politica pe Traian Basescu de spalare de bani in campania prezidentiala din 2004. Parchetul General a aratat ca ordinele de plata prezentate de Rosca Stanescu sunt false: operatiunile mentionate in mesajele swift, nu sunt reale, respectiv nu au fost efectuate. Traian Basescu a spus ca Rosca este un mincinos prost, aratind ca inscrisurile prezentate de Rosca sint false.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2879 seconds )