Libnet.ro
UNICEF

11:00

Prezenta la vot: 44,5% din cei inscrisi pe liste au votat pana la 16:00

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prezenta la vot: 44,5% din cei inscrisi pe liste au votat pana la 16:00

Peste opt milioane de alegatori, reprezentand 44. 5% din totalul celor inscrisi in listele electorale, s-au prezentat la urne, la nivel national, pana la ora 16. 00, potrivit datelor preliminare actualizate privind prezenta la vot centralizate la BEC, in. continuă pe Wall-Street Ro

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Turul doi in Neamt. Ies sau nu nemtenii la vot?

Biroul Electoral Judetean BEJ) va monitoriza daca alegatorii se vor inghesui sau nu sa voteze in turul doi al alegerilor prezidentiale 2014. Primele estimari privind prezenta la urne vor fi date la ora ora 11. 30, apoi, din trei in trei ore, pe tot parcursul zilei de duminica. in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, s-au prezentat la urne mai putin de jumatate dintre nemtenii cu drept de vot.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Turul doi in Tulcea. Ies sau nu tulcenii la vot?

Biroul Electoral Central BEC) va monitoriza daca alegatorii se vor inghesui sau nu sa voteze in turul doi al alegerilor prezidentiale 2014. Primele estimari privind prezenta la urne vor fi date la ora ora 11. 30, apoi, din trei in trei ore, pe tot parcursul zilei de duminica. in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, s-au prezentat la urne putin peste jumatate din romanii cu drept de vot.

Despartirea l-a costat scump pe unul din cei mai bogati americani. 1 MILIARD de dolari i-a lasat sotiei dupa divort

Divortul l-a costat scump pe un magnat al petrolului din Statele Unite! Harold Hamm ii va da viitoarei foste sotii aproape un miliard de dolari din averea sa de 14 miliarde. Al 33-lea cel mai bogat american, con.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )