Libnet.ro
UNICEF

08:00

Prezenta la vot in diaspora: 378.811 romani au votat, cel mai multi in Italia, Spania si R. Moldova

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prezenta la vot in diaspora: 378.811 romani au votat, cel mai multi in Italia, Spania si R. Moldova

Numarul romanilor care au votat in diaspora pe 16 noiembrie a fost de 378. 811, comparativ cu peste 160. 000 la turul I, cei mai multi votanti fiind in Italia, Spania, Republica Moldova, Marea Britanie, SUA, Germania si Franta, a anuntat, luni, Biroul. continuă pe Wall-Street Ro

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Dan Diaconescu: Sa votam raul cel mai mic

Dan Diaconescu, fost candidat la alegerile prezidentiale, i-a indemnat duminica, pe romani, sa voteze in turul doi al prezidentialelor pentru raul cel mai mic. Trebuie sa urmam indemnul popular si sa.

Corneliu Vadim Tudor: Cel mai mare jaf electoral din decembrie 2000

Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat duminica, dupa prezentarea exit-poll-urilor, ca alegerile reprezinta cel mai mare jaf electoral din decembrie 2000. Este un jaf ordinar, din.

Cel mai mare terminal RAT a fost inaugurat

Dupa capetele de linie de pe strada Harmanului si 13 Decembrie, primaria a inaugurat si cel mai mare terminal, cel de pe strada Poienelor, dar si cel mai mic, de pe strada Brazilor din cartierul Noua. Ultimul terminal RAT, cel de pe bulevardul Saturn, va fi dat in folosinta pana la sfarsitul acestei luni.

Cel mai inalt om din lume s-a intalnit cu cel mai scund om din lume

Cel mai inalt om din lume, turcul Sultan Kosen, care are o inaltime de 2,51 metri, s-a intalnit joi, la Londra, cu cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, care are o inaltime de doar 54,6.

Ziua Recordurilor, sarbatorita in intreaga lume. Cel mai inalt om de pe Pamant s-a plimbat cu cel mai scund om din lume

600 de mii de oameni au luat parte la incercari de doborare a recordurilor in intreaga lume, de ziua mondiala a recordurilor. in cadrul evenimentului global, cel mai inalt om de pe planeta s-a intalnit.

Bloomberg: economia mondiala, la cel mai scazut nivel din ultimii 2 ani

Economia mondiala se afla la cel mai scazut nivel din ultimii doi ani, in conditiile in care pietele din zona euro si cele emergente au rezultate slabe, iar pericolul deflatiei creste, potrivit unui sondaj realizat de Bloomberg in randul investitorilor.

Economia mondiala, la cel mai redus nivel din ultimii 2 ani

Economia mondiala se afla la cel mai coborat nivel din ultimii doi ani, in conditiile in care pietele din zona euro si cele emergente inregistreaza rezultate slabe, iar pericolul deflatiei creste, conform unui sondaj trimestrial realizat de Bloomberg printre investitori.

Investitori: Economia mondiala se afla la cel mai scazut nivel din ultimii doi ani

Economia mondiala se afla la cel mai scazut nivel din ultimii doi ani, in conditiile in care pietele din zona euro si cele emergente au rezultate slabe, iar pericolul deflatiei creste, arata un sondaj realizat de Bloomberg in randul investitorilor, preluat de Mediafax.

Studiu: Care este cel mai popular cadou de Craciun

Cartea va fi cadoul cel mai des oferit adultilor la Craciunul din acest an, releva un studiu international preluat de Agerpres.

Thirllerul Gone Girl a castigat premiul pentru cel mai bun film la gala Hollywood Film Awards (VIDEO)

Gone Girl a castigat premiul pentru cel mai bun film la gala Hollywood Film Awards de la Los Angeles. Pelicula regizata de David Fincher a fost recompensata si cu alte doua premii, la categoriile cel mai bun.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )