Libnet.ro
UNICEF

14:30

Prezidentiabilul lui Vasile Blaga: Catalin Predoiu.

România Liberă România Liberă,
Prezidentiabilul lui Vasile Blaga: Catalin Predoiu.

In cadrul reunirii Comitetului Director al PDL, care a avut loc azi la Baia Mare, s-au stabilit criteriile pentru alegerea viitorilor candidati ai partidului la europarlamentare, dar si modalitatea de a stabili un candidat la Presedintia Romaniei. Astfel, prezidentaibilul urmeaza sa fie decis in urma unui scrutin intern la care sunt chemati sa participe 300. 000 de membri PDL. Criteriul de baza va fi nivelul de incredere al populatiei. Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat totusi ca . continuă pe România Liberă

Vasile Blaga: Catalin Predoiu, potential candidat la presedintie din partea PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Baia Mare, dupa terminarea sedintei Colegiului National Director, ca unul dintre potentialii candidati ai partidului la alegerile prezidentiale ar putea fi Catalin Predoiu.

Catalin Predoiu, potential candidat la Presedintie din partea PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sambata ca unul dintre potentialii candidati ai partidului la alegerile prezidentiale ar putea fi Catalin Predoiu.

Vasile Blaga: Candidatul PDL la Presedintie va fi ales de toti membrii partidului. Speram sa fie candidatul dreptei

Candidatul PDL la Presedintie va fi ales de toti cei peste 300. 000 de membri ai partidului, a precizat liderul PDL, Vasile Blaga, intr-o conferinta de presa dupa Colegiul Director de la Baia Mare. Am decis.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2166 seconds )