Libnet.ro
UNICEF

18:00

Pricopie: Scolile si gradinitele RAMAN iNCHISE si maine in Bucuresti si alte 17 judete

Antena3 Antena3,
Pricopie: Scolile si gradinitele RAMAN iNCHISE si maine in Bucuresti si alte 17 judete

Update 16. 15 - Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat miercuri, la Guvern, ca a solicitat Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) sa reevaluzeze situatia scolilor si gradinitelor. continuă pe Antena3

Scolile si gradinitele raman inchise maine in Bucuresti

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat, astazi, ca a solicitat Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) sa reevaluzeze situatia scolilor si gradinitelor pentru joi, iar in urma acestei discutii a fost convenit, in final, ca unitatile sa ramana totusi inchise joi.

Lista judetelor in care scolile si gradinitele raman inchise joi. Cursurile vor fi suspendate integral in 14 judete si in Bucuresti

Scolile si gradinitele vor fi inchise integral joi, 30 ianuarie, in 14 judete si in Bucuresti, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Pe langa judetele in care nu se va invata in nicio unitate scolara, in alte 5 judete cursurile vor fi suspendate partial. Orele pierdute vor fi recuperate conform procedurii obisnuite in astfel de cazuri, a explicat ministrul Remus Pricopie, care a precizat ca acolo unde profesorii nu au putut incheia mediile saptamana aceasta, le vor incheia in primele zile din semestrul urmator. Si Universitatea din Bucuresti si Universitatea din Pitesti au decis sistarea tuturor activitatilor didactice pentru ziua de joi, 30 ianuarie.

Pricopie: Scolile si gradinitele raman iNCHISE si maine in Bucuresti

Update 16. 15 - Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat miercuri, la Guvern, ca a solicitat Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) sa reevaluzeze situatia scolilor si gradinitelor.

Viscolul se inteteste: scolile si gradinitele raman inchise si maine in Bucuresti

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat, la Guvern, ca a solicitat Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) sa reevaluzeze situatia scolilor si gradinitelor pentru joi, iar in urma acestei discutii a fost convenit, in final, ca.

Scolile din Arges raman inchise si maine

Decizia a fost luata in Comandamentul Judetean de iarna, reunit in aceasta dimineata la Prefectura. Gradinitele, scolile si universitatile raman inchise din cauza caderilor masive de zapada.

TOATE SCOLILE si GRADINITELE RAMAN iNCHISE miercuri in judetele avertizate cu COD PORTOCALIU. Cursurile la Universitatea Bucuresti, suspendate miercuri si joi

40 - Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in.

Toate scolile din Teleorman vor fi inchise maine

Elevii din Teleorman vor ramane acasa maine. Ministerul Educatiei a anuntat ca, din cauza vremii extreme, cursurile vor fi intrerupte luni in 26 de judete, printre care se numara si judetul Teleorman.

Scolile raman inchise luni si marti in 12 judete si in Capitala. in alte cinci judete, unitatile scolare sunt deschise partial

Unitatile scolare din 12 judete si din Bucuresti raman inchise si marti, dar in Municipiile Buzau si Giurgiu gradinitele vor ramane deschise. De asemenea, in Botosani, Braila, Dambovita, Suceava si Vaslui doar o parte din scoli sunt inchise, potrivit ministrului Educatiei, Remus Pricopie.

Scolile raman inchise marti in 12 judete si in Capitala. Unitatile scolare, deschise partial in alte cinci judete

Unitatile scolare din 12 judete si din Bucuresti raman inchise si marti, dar in Municipiile Buzau si Giurgiu gradinitele vor ramane deschise. De asemenea, in Botosani, Braila, Dambovita, Suceava si Vaslui doar o parte din scoli sunt inchise, potrivit ministrului Educatiei, Remus Pricopie. Patru universitati au anulat cursurile si examenele.

Lista judetelor in care scolile si gradinitele sunt inchise

Scolile si gradinitele din Capitala si 18 judete, respectiv Arges, Bacau, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Prahova, Olt, Tulcea, Teleorman, Valcea si Vrancea vor fi inchise, miercuri, din cauza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )