Libnet.ro
UNICEF

08:00

Prietena Elenei Udrea, impresii dupa vizita in arest: O cred si ma doare ca oamenii se folosesc de ea

Antena3 Antena3,
Prietena Elenei Udrea, impresii dupa vizita in arest: O cred si ma doare ca oamenii se folosesc de ea

Apar noi detalii despre starea Elenei Udrea din arestul Politiei Capitalei. Ieri a fost vizitata de catre prietena ei, Ruxandra Dragomir, dar si de mama ei. Ruxandra Dragomir povesteste, pe pagina personala de. continuă pe Antena3

Cererea Elenei Udrea de a-si renova celula, respinsa de conducerea Arestului Capitalei

Cererea Elenei Udrea de acum o saptamana de a renova, pe banii ei, celula in care era tinuta in arest a fost respinsa de conducerea Arestului Central al Politiei Capitalei, au declarat pentru Mediafax surse din Politie.

Cererea Elenei Udrea de a renova, pe banii ei, celula in care este tinuta in Arestul Capitalei, respinsa

Solicitarea Elenei Udrea de a renova, pe banii ei, celula in care era tinuta in arest a fost respinsa de conducerea Arestului Central al Politiei Capitalei, potrivit unor surse din Politie, citate de.

FOTO. Primul mesaj al Elenei Udrea dupa noua arestare. Ce spune despre dosarul Gala Bute

Echipa Elenei Udrea a postat un nou mesaj pe contul de Facebook al deputatei dupa ce fostul ministru al Dezvoltarii a fost arestata pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute.

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea: in confruntare se va demonstra ca denuntatorii mint

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, sambata, ca odata cu punerea fata in fata a denuntatorilor cu Elena Udrea, declaratiile acestora vor putea fi dovedite ca fiind mincinoase. Striblea a mai.

Marius Striblea: O confruntare va putea sa dovedeasca faptul ca denunturile impotriva Elenei Udrea sunt mincinoase (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca fostul ministru vrea o confruntare cu autorii denunturilor impotriva sa. Potrivit acestuia, odata cu punerea fata in fata a denuntatorilor cu Elena Udrea,.

Avocatul Elenei Udrea: Probatiunea pe cele trei fapte de luare de mita este facuta exclusiv pe denunturi. Este pentru prima data cand vad intr-un dosar penal un denunt colectiv

Avocatul Elenei udrea, Marius Stribea a declarat miercuri in cadrul unei ineterventii telefonice in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV ca probatiunea pe cele trei fapte de luare de mita de care este.

Avocatul Elenei Udrea: Probatiunea pe cele trei fapte de luare de mita este facuta exclusiv pe denunturi. Este pentru prima data cand vad intr-un dosar penal un denunt colectiv (VIDEO)

Avocatul Elenei udrea, Marius Stribea a declarat miercuri in cadrul unei ineterventii telefonice in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV ca probatiunea pe cele trei fapte de luare de mita de care este.

Procurorii au pus sechestru pe averea Elenei Udrea. Recursul la arestarea sa va fi judecat pe 5 martie

00 - Recursul Elenei Udrea la decizia de arestare preventiva in dosarul Gala Bute se va judeca pe 5 martie, potrivit unei hotarari a iCCJ. 00 - Avocatul Marius Striblea a declarat, la iesirea.

DNA pune sechestru pe averea Elenei Udrea

Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe mai multe imobile si pe cateva milioane de lei din averea Elenei Udrea, aceeasi masura fiind luata si in cazul celorlalti inculpati din dosarul Gala Bute, a declarat avocatul Marius Striblea.

Procurorii au instituit sechestru pe o parte din averea Elenei Udrea. Avocat: Se astepta la aceasta masura (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea a declarat ca procurorii DNA i-au adus la cunostinta fostului ministru instituirea sechestrului pe o parte din avere. Potrivit acestuia, este vorba despre mai multe imobile, dar si parti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )