Libnet.ro
UNICEF

21:00

Prim procuror din Bihor, urmarit penal pentru luare de mita si santaj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prim procuror din Bihor, urmarit penal pentru luare de mita si santaj

ACTUALIZARE 20:00 Un prim procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor a fost pus sub urmarire penala de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de mita, santaj si alte infractiuni, dupa ce, in cursul zilei de astazi, au avut loc mai multe perchezitii domiciliare in judetul Bihor si municipiul Oradea. continuă pe Ziarul Bursa

Ginecologul de la Maternitatea Brasov, trimis in judecata pentru luare de mita, a fost achitat definitiv

Un medic ginecolog de la Maternitatea din Brasov, trimis in judecata pentru luare de mita, a fost achitat definitiv, joi, de Curtea de Apel Brasov, informeaza Mediafax.

Curtea de Apel Brasov l-a achitat pe ginecologul judecat pentru luare de mita

Un medic ginecolog de la Maternitatea din Brasov, trimis in judecata pentru luare de mita, a fost achitat definitiv, joi, de Curtea de Apel Brasov, informeaza Mediafax.

Parchetul General anunta ca Robert Turcescu nu va fi cercetat penal pentru autodenuntul ca ar fi ofiter acoperit

Jurnalistul Robert Turcescu nu va fi cercetat penal pentru dezvaluiri potrivit carora ar fi fost agent sub acoperire al unui serviciu secret roman. Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat ca in acest caz nu este vorba despre atentat la siguranta nationala, relateaza Digi 24.

Corina Cretu, aviz pozitiv din partea Comisiei REGI pentru postul de comisar pentru Politica Regionala

Corina Cretu a primit, miercuri, aviz pozitiv din partea Comisiei REGI pentru postul de comisar pentru Politica Regionala, in urma audierilor care au durat aproape trei ore si jumatate. Avizul a fost da la.

Gorj: Angajata a unei primarii, anchetata penal pentru ca si-a ucis bebelusul

O angajata a unei primarii din judetul Gorj este anchetata penal, fiind acuzata ca si-a omorat la nastere bebelusul nascut acasa. Femeia de 42 de ani a nascut acasa o fetita pe care a aruncat-o intr-o.

Protestele din Hong Kong, amenintare pentru un centru financiar major

Protestele din Hong Kong nu genereaza, inca, temeri ca regiunea va deveni urmatorul furnizor de probleme pentru economia mondiala, dar preocuparile se vor amplifica in cazul in care conflictul s-ar intensifica si ar prinde si China, potrivit economistilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )