Libnet.ro
UNICEF

16:00

Prima aparitie live a lui Cher din ultimii zece ani a starnit reactii negative pe Twitter

Adevărul Adevărul,
Prima aparitie live a lui Cher din ultimii zece ani a starnit reactii negative pe Twitter

Cher, in varsta de 67 de ani, a interpretat marti noul ei single, Womans World, in finala emisiunii The Voice din Statele Unite, aceasta fiind prime ei reprezentatie live din ultimul deceniu. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Toate promovarile din ultimii 23 de ani nu s-au facut pe merit, ci din ordin politic

Traian Basescu este convins ca toate promovarile din ultimii 23 de ani nu s-au facut pe merit, ci din ordin politic. Presedintele spune ca Romania nu se poate dezvolta eficient din cauza slugarniciei politice si.

Brazilia se confrunta cu cele mai ample actiuni de protest din ultimii 20 de ani. Revolta, declansata de cresterea preturilor

Brazilia se confrunta cu cele mai ample actiuni de protest din ultimii 20 de ani. Pentru a doua zi la rand, sute de mii de oameni au iesit in strada ca sa denunte cresterea preturilor, dar si coruptia si.

Catastrofele care au afectat Suceava in ultimii zece ani: valuri de inundatii si dezastre ecologice

Judetul Suceava a fost maturat in ultimii ani de mai multe valuri de inundatii. Mii de locuinte au fost afectate, kilometri de drumuri si amenajari hidrotehnice au fost distruse, iar pagubele s-au ridicat la sute de milioane de euro. in istoria catastrofelor din judetul Suceava a ramas si dezastrul ecologic provocat de o deversare de cianura in raul Somuz de pe platforma Metadet Falticeni.

VIDEO Brazilia: Cele mai ample proteste din ultimii 20 de ani

Un numar de 200. 000 de manifestanti au marsaluit, luni, pe strazile celor mai mari orase din Brazilia intr-un val de proteste fata de serviciile publice, violenta politiei si coruptia guvernului, scrie Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )