Libnet.ro
UNICEF

00:08

Prima consecinta grava a cazului Snowden: Obama anuleaza intalnirea cu Putin

Adevărul Adevărul,
Prima consecinta grava a cazului Snowden: Obama anuleaza intalnirea cu Putin

Presedintele Barack Obama a decis sa anuleze intalnirea cu omologul sau rus Vladimir Putin prevazut la inceputul lui septembrie, la Moscova, o decizie spectaculoasa justificata miercuri de Casa Alba prin lipsa de progrese in relatiile ruso-americane, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Efectul Snowden. Obama ANULEAZA intalnirea cu Putin

Presedintele american, Barack Obama, a contramandat intalnirea cu omologul rus, Vladimir Putin, care trebuia sa aiba loc luna viitoare, la Moscova, informeaza AP. Decizia Casei Albe vine dupa ce Rusia a hotarat.

Obama anuleaza intalnirea cu Putin din septembrie, dupa ce Rusia a acordat azil fostului consultant Edward Snowden

Presedintele american Barack Obama si-a anulat intalnirea cu omologul sau rus Vladimir Putin, programata in septembrie la Moscova, informeaza Reuters. Decizia vine dupa ce presedintele Obama si-a exprimat in.

Barack Obama anuleaza intalnirea cu Vladimir Putin din septembrie, dupa ce Rusia a acordat azil fostului consultant american Edward Snowden

Presedintele american Barack Obama si-a anulat intalnirea cu omologul sau rus Vladimir Putin, programata luna viitoare la Moscova, a anuntat miercuri un oficial al Casei Albe, citat de Reuters.

Reactie dura dupa ce rusii i-au dat azil lui Snowden : Obama anuleaza summitul cu Putin

Presedintele Barack Obama a decis sa anuleze summitul cu omologul sau rus Vladimir Putin prevazut la inceputul lui septembrie, la Moscova, o decizie spectaculoasa justificata miercuri de Casa Alba prin lipsa de progrese in relatiile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )