Libnet.ro
UNICEF

17:30

Prima declaratie data de Simona Halep, dupa abandonarea turneului din Olanda

Adevărul Adevărul,
Prima declaratie data de Simona Halep, dupa abandonarea turneului din Olanda

Simona Halep 3 WTA) a renuntat, miercuri, la turneul olandezs-Hertoghenbosch, din pricina unor dureri persistente la gat si la omoplatul drept. Romanca evolua in turul doi al competitiei, impotriva nemtoaicei Annika Beck 55 WTA), iar scorul era de 7-5, 2-3. continuă pe Adevărul

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa accidentarea din Olanda. Voi juca la Wimbledon

Simona Halep, care a abandonat, miercuri, meciul cu germanca Annika Beck, la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul drept, in turul doi al turneului de la s-Hertogenbosch a declarat ca accidentarea nu.

WTA 's-Hertogenbosch: Simona Halep - Annika Beck 7-5, 2-3/ Simona Halep a abandonat din cauza unor probleme la umarul drept/ UPDATE Halep: Voi juca la Wimbledon

Simona Halep favorita numarul unu) a fost eliminata in turul doi al turneului de la 's-Hertogenbosch Olanda) de Annika Beck locul 55 WTA), jucatoarea noastra abandonand din cauza unor probleme la umarul drept in acel moment, Simona avea 1-0 la seturi si era condusa cu 3-2 in al doilea). UPDATE 02:20 Simona Halep spune ca accidentarea nu este grava si va juca la Wimbledon.

Simona Halep joaca astazi, de la ora 15.30, in turneul de la Hertogenbosch

Tenismena romanca Simona Halep 3 WTA) joaca in aceasta dupa-amiaza, incepand cu ora 15. 30, cu Olga Govortova 110 WTA) din Belarus, in cadrul turneului feminin de la s-Hertogenbosch Olanda), dotat cu premii in valoare de circa 250. 000 de dolari.

Simona Halep a abandonat meciul din turul doi al turneului de la s-Hertoghenbosch

Simona Halep, jucatoarea de tenis locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a abandonat, miercuri, meciul cu germanca Annika Beck, locul 55 WTA, la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul drept, in turul doi al turneului de la.

Tenis: Simona Halep a abandaonat meciul din turul doi al turneului de la s-Hertoghenbosch

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a abandonat, miercuri, meciul cu germanca Annika Beck, locul 55 WTA, relateaza Mediafax. Halep a abandonat la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul.

Tenis: Simona Halep a abandonat meciul din turul doi al turneului de la s-Hertoghenbosch

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a abandonat, miercuri, meciul cu germanca Annika Beck, locul 55 WTA, relateaza Mediafax. Halep a abandonat la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul.

Simona Halep s-a calificat in turul doi al turneului din Olanda

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, marti, cu scorul de 7-5, 6-2, pe Olga Govortova din Belarus, locul 110 WTA, sportiva venita din calificari, in primul tur al.

Simona Halep va juca la Wimbledon

Simona Halep, care a abandonat, miercuri, meciul cu germanca Annika Beck in turul doi al turneului de la s-Hertoghenbosch, a declarat ca accidentarea nu este grava si va fi apta pentru Grand Slam-ul de la Wimbledon.

Wimbledon: Simona Halep va fi cap de serie numarul trei - Novak Djokovic, favorit numarul unu la masculin

Simona Halep va fi a treia favorita la castigarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon, competitie care va debuta pe 23 iunie. La masculin, Novak Djokovic este cap de serie numarul unu, in timp ce Rafael Nadal va fi favorit doi.

Simona Halep joaca, de la ora 17.30, in turul al doilea la `s-Hertogenbosch

Simona Halep, cap de serie numarul 1 la s-Hertogenbosch, joaca, miercuri, de la ora 17. 30, in turul al doilea al turneului olandez, impotriva nemtoaicei Annika Beck, 55 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )