Libnet.ro
UNICEF

21:30

Prima femeie-general din Armata Romana preia sefia Romarm

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prima femeie-general din Armata Romana preia sefia Romarm

Floarea Serban, prima femeie-general din Armata Romana, a preluat conducerea Romarm, dupa ce Dan Tache, fostul director al producatorului de armament, a fost arestat saptamana trecuta pentru abuz in serviciu. Serban a fost trimisa in judecata in 2013, in dosarul privind cumpararea unor locuinte de serviciu pe baza unor declaratii false. continuă pe Ziarul Bursa

Floarea Serban, prima femeie general din Armata Romana, a preluat sefia Romarm

Floarea Serban, prima femeie general din Armata Romana, trimisa in judecata in dosarul privind cumpararea unor locuinte de serviciu in baza unor declaratii false, a preluat conducerea Romarm. Fostul director al.

Prima femeie general din Armata Romana, Floarea Serban, a preluat conducerea Romarm

Floarea Serban, prima femeie general din Armata Romana, a preluat conducerea Romarm, dupa ce fostul director al producatorului de armament a fost arestat saptamana trecuta pentru abuz in serviciu. Potrivit.

Florea Serban, prima femeie general din Armata Romana, a preluat conducerea Romarm

Floarea Serban, prima femeie general din Armata Romana, a preluat conducerea Companiei Nationale ROMARM SA dupa ce fostul director Dan Tache a fost arestat preventiv pentru abuz in serviciu.

Floarea Serban, trimisa in judecata in dosarul Locuinta de la MApN, preia sefia Romarm, dupa arestarea lui Dan Tache

Floarea Serban, prima femeie general din Armata Romana, trimisa in judecata in dosarul privind cumpararea unor locuinte de serviciu in baza unor declaratii false, a preluat conducerea Romarm, fostul director al producatorului de armament fiind arestat saptamana trecuta pentru abuz in serviciu, informeaza Mediafax.

VIDEO Accidentul rutier din Piata Romana: Ce invatam cu pretul mortii?

Doi oameni au devenit, duminica, 15 februarie, cifre intr-o statistica sumbra. Cea a victimelor din accidentele rutiere. Desi Romania a facut progrese in ceea ce priveste mortalitatea si vatamarea corporala generata de accidente rutiere, in sensul ca cifrele sunt mai mici de la an la an, situatii ca cea din Piata Romana impiedica statisticile sa arate chiar si mai bine. Acest articol nu este o stire. Stirea a fost. Acest articol este o indemnare spre contemplare. Si un indemn: Purtati, Doamne iarta-ma!, centura aia de siguranta!.

Lucescu, dupa egalul cu Bayern: A fost prima partida adevarata din 2015

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Sahtior Donetk, a spus, dupa meciul cu Bayern Munchen, incheiat cu scorul de 0-0, ca este multumit de evolutia elevilor sai si ca aceasta a fost prima partida adevarata din 2015 pentru clubul sau.

Prima presedinta a Croatiei indeamna la unitate nationala pentru relansarea economiei

Conservatoarea Kolinda Grabar-Kitarovic, care a depus juramantul duminica si a devenit prima femeie presedinte din istoria Croatiei, a indemnat la unitate nationala in vederea relansarii economiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )