Libnet.ro
UNICEF

00:08

Prima sedinta a conducerii PNL din aceast an va avea loc pe 23 ianuarie, la Iasi

România Liberă România Liberă,
Prima sedinta a conducerii PNL din aceast an va avea loc pe 23 ianuarie, la Iasi

Cristian Adomnitei, vicepresedintele PNL, a declarat ca prima sedinta din 2015 a Biroului Politic National al partidului va avea loc in 23 ianuarie, la Iasi, unde sunt asteptati liderii formatiuni pentru a participa la manifestarile dedicate Zilei Unirii. continuă pe România Liberă

Bursa a inchis in scadere prima sedinta din an: ce actiuni au tras indicii in jos

Bursa de la Bucuresti a incheiat in scadere prima sedinta a anului 2015. Piata a fost trasa in jos de actiunile OMV Petrom SNP), Transgaz si Fondul Proprietatea FP).

Consolidari pe piata telecom din Romania: Vanzarea operatorului de comunicatii prin cablu Digital Cable Systems ar putea avea loc in 2015

Fondul international de investitii PineBridge, actionarul majoritar si cel care controleaza operatorul de comunicatii prin cablu Digital Cable Systems AKTA), a decis si demarat anul trecut un proces de vanzare integrala a acestui operator si exitul ar putea avea loc in 2015, a precizat pentru HotNews. ro Dinu Malacopol, directorul general al DCS AKTA). Acesta a spus ca sunt mai multi ofertanti in acest moment - operatori telecom din piata locala, dar si fonduri de investitii. Dinu Malacopol, care este si actionar minoritar in DCS cu 0,00161% din actiuni), si-a exprimat parerea ca operatorul ar valora intre 150 milioane euro si 200 de milioane euro, dar ca decizia apartine actionarului majoritar.

Consultarile intre presedinte si partide vor avea loc luni, la Palatul Cotroceni

Consultarile intre presedintele Klaus Iohannis si liderii partidelor politice parlamentare vor avea loc, luni, incepand cu ora 10. 00, la Palatul Cotroceni. in cadrul intalnirii, se va discuta incheierea unui.

Raport devastator. Daca astazi ar avea loc un cutremur puternic, in Romania ar fi haos

Daca astazi ar avea loc un cutremur puternic, in Romania ar fi haos. E concluzia alarmanta a unui recent raport al Curtii de Conturi. Inspectorii Curtii constata ca Romania nu este pregatita sa faca fat.

LOTO: Primele extrageri din 2015 vor avea loc pe 11 ianuarie

Primele trageri loto din acest an vor avea loc duminica, 11 ianuarie, un anunt in acest sens fiind facut de Loteria Romana inca de la sfarsitul lui 2014, in 30 decembrie.

Ultimele INFORMATII din Paris: Democratia franceza a fost ATACATA! Un miting urias va avea loc in aceasta seara in Place de la Republique

Imamul moscheei din Paris, Dalil Boubakeur, a condamnat atacul terorist, pe care l-a numit o adevarata declaratie de razboiCondamnam cu fermitatea asemenea acte si vom colabora cu autoritatile pentru aducerea.

Consultarile dintre presedinte si partide vor avea loc luni, de la ora 10:00: Subiectul principal, bugetul Ministerului Apararii

Presedintele Klaus Iohannis a lansat in mod oficial o invitatie la concultari tuturor partidelor aflate la putere si din opozitie, luni, incepand cu ora 10:00, potrivit unui comunicat al.

Una din cele mai PUTERNICE tari isi pregateste IESIREA din UE: Va avea loc cat mai curand

Premierul britanic David Cameron vrea ca referendumul asupra apartenentei tarii la Uniunea Europeana sa aiba loc cat mai curand. Cameron a promis sa organizeze o asemenea consultare in cazul in care ramane.

DECIZIE FARA PRECEDENT a Loteriei Nationale. Extragerile de astazi si joi nu vor mai avea loc

Loteria Nationala nu va organiza primele doua extrageri la jocurile loto din 2015, care ar fi trebuit sa aiba loc astazi si joi, dupa ce a ramas fara contractul de administrare a programelor informatice care.

Marinarul roman ucis intr-un port din Libia avea 24 de ani, era din Galati si se afla la primul sau voiaj

Romanul ucis la bordul unui petrolier in Libia se numea Eduard Curduman si era din Galati. Tanarul de aproape 24 de ani era angajat ca marinar la bordul vasului. Eduard Curduman si un cetatean grec au fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )