Libnet.ro
UNICEF

06:00

Prima sentinta pentru fostul procuror Angela Nicolae: patru ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Prima sentinta pentru fostul procuror Angela Nicolae: patru ani de inchisoare

Fostul procuror Angela Nicolae a fost condamnata la patru ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta. Sentinta nu este definitiva, putand fi atacata cu apel la completul de cinci judecatori. DNA sustine ca femeia cerea bani pentru interventii in dosare. continuă pe Adevărul

Fosta procuroare Angela Nicolae, condamnata la patru ani de inchisoare cu executare

Fosta procuroare a Parchetului instantei supreme Angela Nicolae a fost condamnata, marti, de inalta Curte de Casatie si Justitie, la patru ani de inchisoare cu executare. Ea este acuzata de trafic de.

Fosta procuroare Angela Nicolae, condamnata la patru ani de inchisoare cu executare

Fosta procuroare a Parchetului instantei supreme Angela Nicolae a fost condamnata, marti, de Inalta Curte de Casatie si Justitie, la patru ani de inchisoare cu executare, fiind gasita vinovata de trafic de influenta, dupa ce a cerut aproape 88. 000 de.

Fosta procuroare Angela Nicolae, condamnata la 4 ani inchisoare cu executare

Fosta procuroare-sefa a Biroului de Relatii Internationale si Programe din Parchetul General, Angela Nicolae, a fost condamnata marti de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la 4 ani inchisoare cu executare pentru trafic de influenta.

Membrii PSD condamnati in prima instanta pentru coruptie, suspendati din partid

Membrii PSD care sunt condamnati in prima instanta pentru faptele de coruptie vor fi suspendati din partid, conform unei modificari la statut propuse de premierul Victor Ponta, liderul formatiunii.

Cinci procurori DIICOT si unul DNA candideaza pentru fostul post al Alinei Bica

Cinci procurori, dintre care unul din DNA si ceilalti din DIICOT, precum si Giorgiana Hosu, actual sef interimar al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, si-au depus candidaturile pentru functia care i-a apartinut Alinei Bica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )