Libnet.ro
UNICEF

07:00

Prima veste buna din 2015. Bilete de avion sub 50 de euro, catre destinatii precum Roma, Paris, Milano

Antena3 Antena3,
Prima veste buna din 2015. Bilete de avion sub 50 de euro, catre destinatii precum Roma, Paris, Milano

Preturile biletelor de avion pentru mai mult de 30 de destinatii din Europa scad chiar si de trei ori din luna ianuarie, ajungand la mai putin de 50 de euro pentru o calatorie dus-intors in orase precum. continuă pe Antena3

AOAR sustine ferm pozitia Guvernului de a construi bugetul din 2015 pe un deficit de 2,1%

AOAR Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania) sustine ferm pozitia Guvernului de a construi bugetul din 2015 pe un deficit de 2,1%. Oamenii de afaceri cer finantatorilor internationali sa respecte obligatia Guvernului de a indexa anual pensiile.

Veste buna pentru fanii Harry Potter

Scriitoarea britanica J. Rowling va lansa 12 povesti noi despre personajele din romanul Harry Potter, in apropierea sarbatorilor de Craciun, informeaza Mediafax.

Ponta despre negocierile cu troica de finantatori: Din ce in ce mai mult, pozitiile cele mai dificile, mai rigide, sunt ale Comisiei Europene, nu ale FMI / Nu mai avem nevoie de un nou acord din 2015

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu pentru Realitatea. net ca Romania nu mai are nevoie de un nou acord cu troica de finantatori FMI - Comisia Europeana - Banca Mondiala dupa expirarea celui in vigoare pana in martie. Intrebat despre conflictul cu FMI, Ponta a spus ca din ce in ce mai mult, pozitiile cele mai dificile, mai rigide, sunt ale Comisiei Europene nu ale FMI.

Banicioiu: Spitalul Sfanta Maria din Capitala ar putea face, din 2015, transplant de pancreas

Spitalul bucurestean Sf. Maria ar putea efectua, din 2015, transplant de pancreas, unitatea fiind deja acreditata pentru a face astfel de interventii, a anuntat, sambata, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, dupa o vizita la acest spital.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )