Libnet.ro
UNICEF

20:00

Prima victorie pentru francezi in Turul Frantei din acest an

Online Sport Online Sport,
Prima victorie pentru francezi in Turul Frantei din acest an

Zidul Bretaniei a adus, sambata, cel dintai succes pentru ciclismul din Hexagon in aceasta editie din Turul Frantei. continuă pe Online Sport

Mark Cavendish sparge gheata in Turul Frantei din acest an

Dupa mai multe etape in care a fost depasit de Andre Greipel, purtatorul tricoului verde, britanicul Mark Cavendish a scos capul la sprint si a obtinut o frumoasa victorie de etapa dupa un efort spectaculos in mansa dintre Livarot si Fougeres 190. 5 km).

Ciclist din Turul Frantei depistat pozitiv cu cocaina

Primul caz de dopaj loveste Turul Frantei din acest an si in prim plan se afla un rutier cu mare experienta in plutonul profesionist.

Turul Frantei si farmecul sau: Tony Martin a castigat etapa pe bicicleta unui coechipier

Pentru Tony Martin ziua de marti a fost una de poveste in Turul Frantei. Rutierul echipei Etixx-Quick Step a obtinut a cincea victorie din cariera in Marea Bucla, dar povestea nu se opreste doar aici.

Abandon pentru tricoul galben din Turul Frantei

Doar doua zile s-a bucurat germanul Tony Martin de tricoul galben obtinut in Turul Frantei.

Ciclistul Luca Paolini, ELIMINAT din Turul Frantei dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina

Ciclistul Italian Luca Paolini a fost eliminat din Turul Frantei dupa ce a picat testul antidrog, scrie BBC Sport. Sportivul de 38 de ani a fost depistat pozitiv cu cocaina marti, dupa cea de-a patra etapa a.

Istorie in Turul Frantei: primul african intr-un tricou distinctiv

Daniel Teklehaimanot a devenit, dupa etapa a 6-a din Turul Frantei, primul rutier de pe continentul negru care a imbracat un tricou distinctiv in cea mai importanta cursa de ciclism din lume.

Andre Greipel face dubla in Turul Frantei si ramane in verde

Etapa a 5-a din Turul Frantei, desfasurata miercuri intre Arras si Amiens pe distanta a 189 km, a fost o afacere intre sprinterii plutonului.

Perchezitii de amploare in Caras Severin, intr-un dosar de FRAUDARE a examenului de BACALAUREAT din acest an

Procurorii efectueaza, joi, 18 perchezitii domiciliare, la sediul unei institutii de invatamant din Caras Severin si la domiciliul mai multor profesori, intr-un dosar de fraudare a examenului de bacalaureat din acest an.

Mark Cavendish a castigat etapa a sasea din Turul Frantei. Chris Froome poarta tricoul galben

Britanicul Mark Cavendish Ettix) si-a adjudecat, dupa o saptamana de asteptare, o victorie de etapa in Turul ciclist al Frantei 2015, a 26-a din cariera sa de rege neincoronat al sprinterilor, castigand.

Cehul Zdenek Stybar, invingator in etapa a 6-a din Turul Frantei

Disputata vineri intre Abbeville si Le Havre 191,5 km), etapa a 6-a a Turului ciclist al Frantei a fost castigata de cehul Zdenek Stybar Ettix - Quick Step), cronometrat in 4h5346, urmat de slovacul Peter.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )