Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un primar dintr-o comuna din Suceava a fost trimis in judecata pentru ca a blocat salariile profesorilor din localitate

Adevărul Adevărul,
Un primar dintr-o comuna din Suceava a fost trimis in judecata pentru ca a blocat salariile profesorilor din localitate

Procurorii suceveni l-au trimis in judecata pe primarul comunei Slatina, Ilie Gherman, pentru abuz in serviciu. El este acuzat ca a blocat salariile cadrelor didactice si a personalului auxiliar de la Scoala Gimnaziala Herla, pentru lunile septembrie si octombrie 2013, salarii in valoare totala de 378. 319 de lei. continuă pe Adevărul

VIDEO Autoritatile dintr-o comuna din Vrancea, impotmolite in canalul care le inunda de zece ani localitatea

Localnicii din comuna Rastoaca retraiesc la fiecare ploaie mai mare cosmarul inundatiilor devastatoare din anul 2005, cand zeci de case au fost facute una cu pamantul de apele revarsate ale raului Milcov.

Primarul unei comune din Suceava, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Primarul comunei sucevene Slatina, Ilie Gherman, ales pe lista PDL, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu, dupa ce in anul 2013 a refuzat sa asigure finantarea unei scoli din comuna pe motiv ca se afla in conflict cu directorul unitatii de invatamant.

FOTO Comoara din lemn: secretele celor patru biserici dintr-o comuna damboviteana incluse in patrimoniul cultural national si in UNESCO

Comuna Cobia, din judetul Dambovita, detine patru din cele mai vechi si bine pastrate bisericute construite din lemn, in secolele XVII-XVIII. Constructiile au fost incluse in patrimoniul cultural national si in UNESCO.

Un barbat dintr-o comuna gorjeana si-a violat fiica timp de doi ani

Un barbat de 41 de ani din comuna gorjeana Stanesti a fost retinut sub acuzatia de viol, informeaza Adevarul. El este acuzat ca si-a obligat fiica in varsta de 15 ani sa intretina relatii.

Primarul comunei Slatina, Ilie Gherman, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Ilie Gherman sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

intr-o comuna din Iasi oamenii nu au calificare, dar vor sa munceasca pe 2 000 de lei. Cum sa am calificare daca m-am maritat la 18 ani si am facut 6 copii? Nu am calificare, dar stiu sa fac de toate!

In comuna Tibana, aflata la 30 de kilometri de Iasi, reprezentantii Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca le-au prezentat somerilor 300 de slujbe. Nimeni nu a fost interesat de oferte, desi in comuna sunt.

Deputatul PSD Ion Ochi a fost trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe deputatul PSD Ion Ochi, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov, aflat in prezent sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si luare de mita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )