Libnet.ro
UNICEF

19:00

Primaria Capitalei a demolat terasa Miorita construita ilegal in Parcul Herastrau

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei a demolat terasa Miorita construita ilegal in Parcul Herastrau

Primaria Capitalei a demolat, vineri, terasa Miorita din Parcul Herastrau, vizavi de Pavilionul H. Potrivit reprezentantilor municipalitatii, aceata terasa a fost construita fara autorizatie, iar proprietarul, firma Capivox Alexim, a refuzat sa o demoleze. Cheltuielile de desfiintare vor fi recuperate de la proprietar. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei incepe deratizarea cu produse din SUA.

Primaria Capitalei incepe, de marti, campania anuala de igienizare impotriva sobolanilor si tantarilor. Astfel, in tot Bucurestiul vor fi aplicate tratamente de deratizare si combatere a sobolanilor si tantarilor, informeaza Mediafax. Primele actiuni se for desfasura la asociatiile de locatari si proprietari, precum si in casele individuale. Municipalitatea precizeaza ca, incepand cu 1 aprilie, tratamentele de deratizare se vor extinde treptat la toate categoriile de obiective incluse in .

Cum explica Primaria Capitalei problema scaunelor colorate montate aiurea pe Arena Nationala

HotNews. ro a scris in urma cu o zi despre scaunele de pe cateva sectoare de la una dintre peluzele Arenei Nationale care au fost schimbate recent fara a se tine cont de cromatica speciala a scaunelor si de asezarea in mozaic a tricolorului peste tribunele arenei. Reprezentantii Primariei Capitalei au precizat pentru HotNews. ro ca s-a luat aceasta decizie deoarece firma care produce scaunele colorate nu le mai avea pe stoc si ca ca pattern-ul initial va fi refacut odata cu livrarile in curs conform culorilor solicitate.

Primaria Capitalei, precizari legate de Cathedral Plaza

Cele doua cereri introduse de Primaria Municipiului Bucuresti PMB) referitoare la cladirea de birouri Cahedral Plaza din Capitala au fost formulate pentru clarificarea de catre instanta a modalitatii de punere in executare a Sentintei Tribunalului Dambovita 2520/2012), avand in vedere ca imobilul este construit si pe proprietate privata, nu doar pe domeniul privat al Municipalitatii, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )