Libnet.ro
UNICEF

20:30

Primaria Capitalei a rupt protocolul incheiat cu fundatia Vier Pfoten pentru sterilizarea maidanezilor. Se vor apuca de omorat caini

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei a rupt protocolul incheiat cu fundatia Vier Pfoten pentru sterilizarea maidanezilor. Se vor apuca de omorat caini

Autoritatea pentru Supravegherea Animalelor fara Stapan a suspendat protocolul pentru sterilizarea cainilor maidanezi incheiat cu fundatia Vier Pfoten si a cerut ONG-ului sa paraseasca imediat adapostul de caini al municipalitatii de pe bd. Tehodor Pallady unde steriliza cainii, potrivit unui anunt facut de fundatie. Potrivit Vier Pfoten, municipalitatea a luat aceasta decizie pentru a putea eutanasia cainii. In perioada 2010-2013, Vier Pfoten a sterilizat peste 6000 de caini in Bucuresti. continuă pe Hotnews

Primaria a rupt protocolul incheiat cu fundatia Vier Pfoten pentru sterilizarea cainilor: Suspendarea este ilegala

Autoritatea pentru Supravegherea Animalelor fara Stapan a suspendat protocolul pentru sterilizarea cainilor comunitari incheiata cu fundatia Vier Pfoten, cerand in acelasi timp ONG-urilor sa paraseasca.

Vier Pfoten despre eutanasierea cainilor maidanezi: Lege demna de epoca de piatra.

Organizatia internationala pentru protectia animalelor Vier Pfoten considera ca legea eutanasierii cainilor fara stapan, votata marti, este demna de epoca de piatra, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei. Cel mai tragic scenariu s-a produs! Autoritatile din Romania au primit unda verde sa inceapa exterminarea in masa, a declarat Gabriel Paun, director de campanii la Vier Pfoten International. Gabriel Paun a adaugat ca este de necrezut ca o lege care permite uciderea in masa a .

Vier Pfoten: Parlamentarii romani au votat o lege demna de Epoca de Piatra

Vier Pfoten a reactionat public dupa ce Camera Deputatilor a votat proiectul de lege privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan. ONG-ul a sarit in apararea maidanezilor si a acuzat parlamentarii ca au votat o lege demna de Epoca de Piatra.

Vier Pfoten ia masuri: a trimis Guvernului si Parlamentului o solutie alternativa vizavi de problema maidanezilor

Vier Pfoten a decis sa ia atitudine vizavi de problema cainilor fara stapan si a trimis Guvernului si Parlamentului Romaniei o solutie alternativa pentru eliberarea strazilor de maidanezi.

Eutanasierea Maidanezilor, adoptata de Primaria Capitalei.

Consilierii Generali ai Capitalei au decis, marti, ca maidanezii sa fie eutanasiati in 7 zile de la prindere. Decizia vine dupa ce, luni seara, comisiile parlamentare au decis un termen de 14 zile in acest sens, proiectul de lege aflandu-se astazi pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, informeaza B1TV. Zeci de oameni au iesit in strada pentru a protesta impotriva acestei legi. CITESTE SI: Iubitorii maidanezilor au iesit pe strazi. Oamenii nu sunt de acord cu legea privind eutanasierea .

Primaria Capitalei a strans 140 de caini aflati in preajma unitatilor de invatamant din sectorul 4. Adaposturile municipalitatii s-au umplut. Piedone a cerut numararea maidanezilor adoptati de Asociatiile de proprietari

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor a strans din scolile, liceele, gradinitele din sectorul 4 si de pe strazile adiacente acestora circa 140 de caini, potrivit unui comunicat emis de Primaria sector 4. Razvan Bancescu, coordonatorul de proiect al ASPA a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca in cele doua adaposturi ale municipalitatii mai sunt libere 120 de locuri. Deci, in acest moment, adaposturile municipalitatii sunt pline si nu mai pot primi alti caini de pe strada.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )