Libnet.ro
UNICEF

00:08

Primaria Capitalei vrea sa cumpere o autospeciala de 400.000 DE EURO pentru interventii la incendii

Antena3 Antena3,
Primaria Capitalei vrea sa cumpere o autospeciala de 400.000 DE EURO pentru interventii la incendii

Primaria Capitalei vrea sa achizitioneze, prin licitatie, o autospeciala cu grad ridicat de manevrabilitate si dimensiuni reduse pentru interventii la incendii, contractul avand o valoare estimata de 1,8. continuă pe Antena3

Oprescu vrea sa cumpere o autospeciala pentru interventii la incendii in valoare de 1,8 milioane de lei

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) vrea sa cumpere, prin licitatie, o autospeciala cu grad ridicat de manevrabilitate si dimensiuni reduse pentru interventii la incendii. Contractul are o valoare estimata la 1,8 milioane de lei, circa 410. 000 euro, inclusive TVA.

UE aloca 4 miliarde de euro pentru o racheta purtatoare noua

Uniunea Europeana va cheltui patru miliarde de euro pentru crearea de rachete purtatoare de generatie noua, Ariane 6, a anuntat Agentia Spatiala Europeana. De asemenea, va fi construita o noua rampa de.

Guvernul aloca inca 5 mil euro pentru gradinitele din R. Moldova

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca guvernul va aloca cinci milioane de euro pentru continuarea programului de construire si reabilitare a gradinitelor din Republica Moldova.

Business B1 la zi: Romanii vor sa cheltuiasca in jur de 110 euro pentru cadourile de Craciun

Romanii intentioneaza sa cheltuiasca in medie 110 euro pentru cadourile de Craciun in acest an, mai putin ca bulgarii si cehii, dar peste sumele estimate de polonezi si olandezi, potrivit unui studiu intocmit.

PMB vrea sa cumpere o autospeciala de peste 400.000 de euro

Primaria Capitalei vrea sa cumpere, prin licitatie, o autospeciala pentru interventii la incendii, cu valoarea de aproximativ 410. 000 de euro, inclusiv TVA.

Anuntarea castigatorului licitatiei de 440 mil.euro pentru trenuri la metrou, amanata pana in martie

Metrorex a amanat pana cel tarziu in luna martie desemnarea castigatorului contractului de achizitie a maxim 51 de trenuri de metrou la magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon, contract estimat la 440 milioane euro cu TVA pentru care concureaza cinci.

Romania va construi o conducta de 230 de milioane de euro pentru transportul gazelor din Marea Neagra

Romania se va concentra pe constructia unei conducte de gaze de 230 milioane de euro al carei scop este transportul gazelor din perimetrele din Marea Neagra pana la Podisor, judetul Giurgiu, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, pentru Mediafax.

UNATC a platit 3 mil. euro pentru o cladire de birouri. Tranzactia, finantata prin fonduri UE

Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica IL Caragiale UNATC) a cumparat o cladire de birouri in zona Universitate din Bucuresti, cu peste trei milioane de euro, a anuntat Esop, intermediarul tranzactiei. Tranzactia a fost finantata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2065 seconds )