Libnet.ro
UNICEF

21:00

Primaria Iasi plateste circa 70 mil. lei pentru un sistem de management al traficului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primaria Iasi plateste circa 70 mil. lei pentru un sistem de management al traficului

Municipiul Iasi vrea sa imbunatateasca traficul din oras printr-un proiect de circa 79 mil. lei care prevede implementarea unui contract de aproape 70 mil. lei. Finalizarea proiectului este estimata pentru toamna anului 2015, a anuntat UTI,. continuă pe Wall-Street Ro

BVB a incheiat primele 6 luni cu un profit de 4,24 mil. lei

BVB a incheiat al doilea trimestru al anului 2013 cu un profit net de 2,70 mil. lei, profitul pe primele sase luni ale anului ajungand la un nivel de 4,24 mil. lei, aproape de nivelul bugetat pentru anul 2013, se arata in Raportul publicat luni dimineata de conducerea institutiei.

Guvernul ar putea suplimenta cu inca 200 mil. lei garantiile pentru Prima Casa

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din cadrul programului Prima Casa cu inca 200 milioane de lei pentru achizitia de locuinte construite de ANL, astfel incat fondurile pentru acest an vor fi majorate in total cu 1,2.

Amenda record de 100.000 lei pentru claubul Dinamo: Este sanctionat pentru neasigurarea masurilor de securitate la derby-ul cu Steaua

Clubul Dinamo va plati o amenda record de 100. 000 lei pentru neasigurarea masurilor de securitate la derby-ul cu Steaua, relateaza B1 TV. Aceasta este a doua cea mai mare amenda din istoria fortablului dupa ce,.

Amenda record de 100.000 lei pentru clubul Dinamo: Este sanctionat pentru neasigurarea masurilor de securitate la derby-ul cu Steaua

Clubul Dinamo va plati o amenda record de 100. 000 lei pentru neasigurarea masurilor de securitate la derby-ul cu Steaua, relateaza B1 TV. Aceasta este a doua cea mai mare amenda din istoria fortablului dupa ce,.

Roman atrage o investitie de 13 mil. euro pentru o statie de comprimare a gazelor

Firmele Sutech Medias, Condmag Brasov COMI) si Inspet Ploiesti vor incasa de la producatorul de gaze naturale Romgaz Medias suma de 58,4 milioane lei 13,1 milioane euro) plus TVA pentru constructia unei statii de comprimare a gazelor la Roman,.

AMENDA de 100.000 de lei pentru Clubul DINAMO. Vezi ce regulament a incalcat.

Clubul F. DINAMO Bucuresti a fost sanctionat cu amenda in valoare de 100. 000 de lei. Masura a fost luata deoarece clubul nu a asigurat separarea grupurilor de suporteri rivali prin rezervarea de locuri amplasate in sectoare opuse ale stadionului si nu a luat masurile necesare cu privire la interzicerea introducerii si folosirii in arena sportiva de materiale pirotehnice de catre suporterii participanti la evenimentul sportiv, informeaza Jandarmeria Capitalei.

Profit net de 4,24 milioane lei pentru BVB in primul semestru

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a incheiat primele sase luni ale anului cu un profit net in valoare de 4,24 milioane lei, echivalentul unui rezultat net pe actiune de 0,55 lei, se arata intr-un raport al BVB.

Spaga la Bacalaureat, intre 450 si 1.300 lei pentru un examen: 98 de persoane, urmarite penal in acest caz

In jur de 98 de persoane sunt urmarite penal pentru ca ar fi dat sau primit spaga la examenul de Bacalaureat, relateazaB1 TV. Astfel, in acest dosar sunt cercetati parinti, elevi si profesori, precum si.

Spaga la Bacalaureat, intre 450 si 1.300 lei pentru un examen: 96 de persoane, urmarite penal in acest caz

In jur de 96 de persoane sunt urmarite penal pentru ca ar fi dat sau primit spaga la examenul de Bacalaureat, relateazaB1 TV. Astfel, in acest dosar sunt cercetati parinti, elevi si profesori, precum si.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )