Libnet.ro
UNICEF

23:00

Primaria Municipiului Bucuresti se alatura miscarii Ora Pamantului

Antena3 Antena3,
Primaria Municipiului Bucuresti se alatura miscarii Ora Pamantului

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia de Mediu, se alatura si in acest an campaniei Ora Pamantului/ Earth Hour si ii indeamna pe locuitorii Capitalei sa stinga luminile si sa decupleze. continuă pe Antena3

Bucurestiul stinge lumina. Cum sarbatoreste Primaria Capitalei evenimentul Ora Pamantului

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia de Mediu, se alatura si anul acesta campaniei Earth Hour Ora Pamntului) si ii indeamna pe locuitorii Capitalei sa stinga luminile si sa decupleze echipamentele electronice aflate in stand-by, sambata, 28 martie, in intervalul orar 20.

Ora Pamantului 2015. Palatul Parlamentului va stinge luminile pe 28 martie

Ora Pamantului 2015. Palatul Parlamentului va stinge, in data de 28 martie, luminile, timp de o ora, pentru a marca Ora Pamantului. Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat, luni, ca iluminatul exterior si interior al cladirii Palatului Parlamentului sa fie intrerupt, informeaza Mediafax.

Ora Pamantului, sarbatorita pe 28 martie. Calarasenii, invitati sa stinga lumina si sa iasa la plimbare in parc

Calarasenii sunt invitati sambata, 28 martie, sa stinga toate becurile timp de o ora si sa iasa la alergarea sau la o plimbare in parc. Autoritatile locale vor sarbatori Ora Pamantului, in intervalul 20.

Ramnicenii sting lumina de Ora Pamantului

Pentru al cincilea an consecutiv, cetatenii din Ramnicu Valcea vor stinge lumina in Ora Pamantului. Si institutiile publice sau marile societati comerciale au fost invitate sa opreasca iluminatul interior si exterior sambata seara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )