Libnet.ro
UNICEF

12:30

Primaria ofera imprumut 20 de biciclete pentru cei care vor sa viziteze Deva

Adevărul Adevărul,
Primaria ofera imprumut 20 de biciclete pentru cei care vor sa viziteze Deva

Turistii si localnicii care vor sa se plimbe prin municipiul Deva pot imprumuta gratuit biciclete. La poalele cetatii Devei a fost deschis un centru de unde bicicletele sunt oferite vizitatorilor. continuă pe Adevărul

Ce schimbari aduce noua ordonanta pentru cei care fac cumparaturi online si ce noi drepturi au acestia

Din 13 iunie a intrat in vigoare noua Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, care printre altele include si detalii importante pentru magazinele online si pentru drepturile clientilor. Care sunt schimbarile pentru cei care cumpara pe internet, ce drepturi au cand e vorba de returnare si in ce conditii va puteti adresa ANPC-ului puteti citi intr-o ampla analiza publicata pe blogul nwradu. ro.

Leul bate RECORD dupa record. Veste EXCELENTA pentru cei care au rate in euro

Leul bate record dupa record. A ajuns la cea mai buna cotatie fata de euro din ultimele 10 luni. Cei mai bucurosi sunt clientii bancilor care au luat credite in euro pentru ca platesc rate mai mici.

Manual Kickstarter pentru creatorii care cauta finantare

Kickstarter a creat un ghid pentru cei care vor sa isi publice proiectele pe site in cautare de finantatori. Manualul te conduce prin toate etapele prin care ar trebui sa treci pentru a avea o campanie reusita.

Iohannis: Cei care-l sustin pe Tariceanu sunt frustrati

Liderul PNL a raspuns, vineri, atacurilor lui Calin Popescu Tariceanu. Klaus Iohannis a declarat intr-o conferinta de presa ca membrii grupului lui Tariceanu sunt fosti liberali care au fost dati afara din partid sau care sunt frustrati.

Iohannis: Cei care-l sustin pe Tariceanu sunt frustrati. A ars podul care-l mai lega cu PNL

Liderul PNL a raspuns, vineri, atacurilor lui Calin Popescu Tariceanu. Klaus Iohannis a declarat intr-o conferinta de presa ca membrii grupului lui Tariceanu sunt fosti liberali care au fost dati afara din partid sau care sunt frustrati. Totodata, intrebat despre o posibila reintoarece a lui Tariceanu in Partidul National Liberal, Iohannis a spus ca a ars podul care-l mai lega cu PNL.

Caru' cu Vedete: Detaliul demn de filmele pentru adulti care i-a scapat lui Ruby! Cum a fost fotografiata cantareata la piscina; Cea mai chinuita vedeta din showbiz, batuta de impresar, si-a gasit linistea; Cornelia Catanga va juca intr-un film american

Gabi Cotabita, pozitii indecente la un eveniment monden!Este un mare artist, una dintre cele mai bune voci masculine din Romania. Oana Zavoranu se pregateste de o noua interventie estetica!Orice femeie care se respecta este foarte atenta cu modul in care arata.

Carcasa pentru Iphone care te anunta daca esti contactat

Moda licuricilor de telefon reapare cu ajutorul celor de la Concepter, o companie ce produce carcase pentru iPhone. Ei sustin ca pot valorifica resturile de energie electromagnetica pentru a alimenta un sistem de notificare cu LED-uri, astfel utilizatorii pot vedea daca sunt contactati chiar daca telefoanele lor sunt cu fata in jos sau in modul silentios.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )