Libnet.ro
UNICEF

15:30

Primaria Sectorului 1 va plati 5.000 de euro lunar pentru a folosi marca Rapid

Hotnews Hotnews,
 Primaria Sectorului 1 va plati 5.000 de euro lunar pentru a folosi marca Rapid

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat miercuri, pentru News. ro, ca a ajuns la o intelegere cu lichidatorul societatii FC Rapid in ceea ce priveste inchirierea marcii Rapid pentru care va plati 5. 000 de euro lunar, pana cand va fi scoasa la licitatie. continuă pe Hotnews

Primaria Sectorului 4 le da cate 5.000 de lei celor 15 absolventi care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala

Primaria Sectorului 4 ofera, in total, 95. 000 de lei pentru 15 elevi care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala si, respectiv, pentru un absolvent de liceu care a avut media 10 la examenul de Bacalaureat, conform unui proiect de hotarare aprobat, luni, in unanimitate de consilierii locali.

FC Rapid reinvie pe banii bucuresteni: Clubul din Giulesti, preluat oficial de Primaria Sectorului 1

Primaria Sectorului 1 a preluat incepand de miercuri, 19 iunie, dreptul de a folosi, pana la organizarea licitatiei privind cedarea brandului clubului Rapid, sigla, culorile si denumirea clubului de.

FC Rapid reinvie pe banii bucurestenilor: Clubul din Giulesti, preluat oficial de Primaria Sectorului 1

Primaria Sectorului 1 a preluat incepand de miercuri, 19 iunie, dreptul de a folosi, pana la organizarea licitatiei privind cedarea brandului clubului Rapid, sigla, culorile si denumirea clubului de.

Primaria Capitalei va acorda un ajutor financiar de 1.000 de lei lunar pentru copiii cu handicap

Primaria Capitalei va acorda, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, un ajutor financiar in valoare de 1. 000 de lei lunar pentru copiii cu handicap, cu conditia ca cel putin unul dintre parinti sa aiba domiciliul in Capitala, conform unui proiect de hotarare aprobat in sedinta de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca in urmatoarea sedinta consilierii generali vor vota un proiect de hotarare similar pentru persoanele cu handicap care au varsta peste 18 ani.

Primaria Sectorului 6 merge mai departe cu idee deschiderii unei televiziuni: Detalii din interiorul dezbaterii pentru oportunitatea proiectului (FOTO)

Primaria Sectorului 6 intentioneaza sa deschida o televiziune online din banii cetatenilor care locuiesc in acest sector al Bucurestiului. in aceasta idee, primarul Gabriel Mutu a organizat o.

Primaria Sectorului 4 acorda burse elevilor care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala si la Bacalaureat

Primaria Sectorului 4 va oferi burse in valoare totala de 95. 000 de lei, pentru 15 elevi care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala si pentru un absolvent de liceu care a avut media 10 la examenul de Bacalaureat, potrivit unui proiect de hotarare aprobat, luni, in unanimitate de consilierii locali.

Rapid, farmecul PSD-ului: Primaria Sectorului 1 a inchiriat brandul, dupa ce Dragnea s-a declarat rapidist. Cat va plati

Ce diferenta fac cateva fraze, atunci cand ele ies din gura cui trebuie! A fost suficient ca Liviu Dragnea sa se declare rapidist de la varsta de 3 ani pentru a declansa o mobilizare generala in randul altor PSD-isti.

FC Rapid a fost preluat de catre Primaria Sectorului 1

Autoritatile locale reprezentate dePrimaria Sectorului 1au de gand sa reinvieRapidulsi in acest scop au primit dreptul de a folosi atat sigla, culorile cat si.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )