Libnet.ro
UNICEF

00:08

Primaria Slatina vrea sa investeasca 8 milioane de euro intr-o centrala fotovoltaica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primaria Slatina vrea sa investeasca 8 milioane de euro intr-o centrala fotovoltaica

Primaria Slatina vrea sa construiasca o centrala fotovoltaica cu o putere instalata de 1,5 MW, pentru care este dispusa sa aloce o suma totala de 35,69 milioane de lei 8,03 milioane de euro), in cea mai mare parte din fonduri europene nerambursabile. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Slatina vrea sa investeasca 8 milioane de euro intr-o centrala fotovoltaica

Primaria Slatina vrea sa construiasca o centrala fotovoltaica cu o putere instalata de 1,5 MW, pentru care este dispusa sa aloce o suma totala de 35,69 milioane de lei 8,03 milioane de euro), in cea mai mare parte din fonduri europene nerambursabile.

Cel mai mare producator de carne de pasare din Turcia a investit peste 3 milioane de euro intr-un FNC la Buzau

Banvit, cel mai mare producator de carne de pasare din Turcia, a investit peste 3 milioane de euro, accesati de la Uniunea Europeana intr-o fabrica de nutreturi combinate in comuna Sahateni, judetul Buzau.

Contul curent al balantei de plati, deficit de 878 milioane euro in S1

Contul curent al balantei de plati a inregistrat, in primul semestru din acest an, un deficit de 878 milioane euro, comparativ cu un excedent de 123 milioane euro in aceeasi perioada din anul 2013, in principal pe seama majorarii deficitului inregistrat de balanta veniturilor cu 1,279 miliarde euro, potrivit datelor provizorii publicate astazi de BNR.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 878 milioane euro in primele 6 luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in primul semestru un deficit de 878 milioane euro, fata de un excedent de 123 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut. Deficitul balantei.

Deficitul comercial a crescut cu aproape 300 milioane euro in primul semestru

Deficitul comercial FOB-CIF a fost de 12619,8 milioane lei 2833,5 milioane euro) in primul semestru al acestui an, mai mare cu 1488,3 milioane lei 298,8 milioane euro) decat cel inregistrat in semestrul I 2013, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica INS).

Flanco Retail a contractat credite de peste 5 milioane euro

Compania Flanco Retail a contractat, la inceputul lunii trecute, doua noi facilitati de credit si prelungirea alteia mai vechi, in valoare totala de 5,2 milioane de euro, se arata intr-un comunicat publicat in Monitorul Oficial.

Sanatate. Competitie pentru fonduri de 25 milioane euro

Ministerul Sanatatii va achizitiona angiografe - aparate cu ajutorul carora se investigheaza starea vaselor de sange, cu scopul diagnosticarii unor leziuni cu potential invalidant sau letal - in valoare de peste 25 de milioane de euro, din fonduri europene, scrie Mediafax.

Lichiditate de peste 1,5 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 6. 698,97 lei 1. 292,87 euro).

Agroland investeste 400.000 euro intr-un nou business

Compania Agroland va investi aproximativ 400. 000 de euro, in decursul acestui an, in achizitia si modernizarea a doua ferme, de mici dimensiuni, dedicate cresterii de pasari in aer liber.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )