Libnet.ro
UNICEF

18:30

Primarii din Constanta, gasiti incompatibili de ANI, vor ataca decizia.

România Liberă România Liberă,
Primarii din Constanta, gasiti incompatibili de ANI, vor ataca decizia.

Mai multi primari din judetul Constanta care au fost gasiti incompatibili de Agentia Nationala de Integritate ANI) au declarat ca decizia institutiei reprezinta un abuz si o vor ataca in instanta, informeaza Mediafax. Citeste si ANI: 42 de alesi locali din Constanta si Sibiu, INCOMPATIBILI Primarul PSD-ist al orasului Navodari, Nicolae Matei, afirma ca ANI este o institutie care exista doar in Romania. Este o mare prostie ce se intampla in Romania, este un abuz. ANI este o institutie . continuă pe România Liberă

ANI: 42 de alesi locali din Constanta si Sibiu, INCOMPATIBILI.

42 de alesi locali din judetele Sibiu si Constanta au fost gasiti incompatibili, a anuntat Agentia Nationala de Integritate ANI), intr-un comunicat remis remis redactiei. Edilii au ocupat simultan functii publice primar sau viceprimar) si au fost reprezentanti in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor a societatilor comerciale de interese local.

5 primarii din Covasna, date in judecata pentru inscriptii exclusiv in maghiara.

Cinci primarii din judetul Covasna au fost date in judecata de Prefectura intrucat ar avea inscriptii exclusiv in limba maghiara, informeaza Mediafax. Institutia a cerut instantei sa dispuna inlaturarea unor inscriptii precum Kozseghaza Casa comunei) sau Varoshaza Casa orasului) de pe sediile administratiilor. Prefectul de Covasna, Dumitru Marinescu, a declarat, miercuri, ca a dat in judecata primariile comunelor Cernat, Ghidfalau, Mereni, Malnas, precum .

Un deputat PP-DD a incheiat 28 de contracte cu diverse primarii din judet

Firma unui deputat PPDD din Gorj are incheiate 28 de contracte de prestari servicii cu diverse primarii din judet, conform declaratiei de interese depuse de catre politician, citata de Mediafax. Niculina Mocioi.

Toate porturile din Constanta, inchise din cauza vantului puternic

Toate porturile navale si fluviale din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 de kilometri pe ora, conform surselor de presa.

Toate porturile navale si fluviale din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic

Toate porturile navale si fluviale din Constanta au fost inchise, luni, incepand cu ora 12:00, din cauza vantului puternic. Manevrele navelor au fost suspendate din cauza vantului puternic ce sufla la rafala .

Toate porturile din Constanta au fost iNCHISE. Vantul sufla cu pana la 80 km/h

Toate porturile navale si fluviale din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 de kilometri pe ora, informeaza Mediafax. Conform autoritatilor portuare,.

Agentia Nationala de Integritate: 42 de primari si viceprimari din Romania sunt incompatibili

42 de primari si viceprimari din Romania se afla in situatie de incompatibilitate, anunta Agentia Nationala de Integritate. Potrivit ANI; cei 42 de alesi detineau si functii de conducere in diverse firme.

Cinci primarii din Covasna au fost date in judecata pentru ca nu au indepartat steagul secuiesc de pe sediile institutiilor

Prefectura judetului Covasna a dat in judecata cinci Primarii pe motiv ca autoritatile locale nu au indepartat steagul secuiesc de pe sediile institutiilor, asa cum au fost somate, relateaza Mediafax.

Hagi explica plecarea Viitorului din Constanta

Gheorghe Hagi, fostul capitan al echipei nationale, a vorbit, luni seara, despre mutarea echipei Viitorul Constanta din orasul de la malul marii.

CNN: Every Breath You Take, in topul celor mai bune piese de vara din ultimii 30 de ani

In baza clasamentelor Billboard, CNN a adunat hiturile verilor din ultimii 30 de ani si a intocmit un top al acestora. Astfel, castigatoarea anului 1983 este Every Breath You Take de la The Police. in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )