Libnet.ro
UNICEF

16:00

Primarul Brasovului, dus cu duba la DNA, fiind suspectat de abuz in serviciu intr-un dosar al carui prejudiciu se ridica la suma de 1 milion de euro (VIDEO)

B1 B1,
Primarul Brasovului, dus cu duba la DNA, fiind suspectat de abuz in serviciu intr-un dosar al carui prejudiciu se ridica la suma de 1 milion de euro (VIDEO)

Primarul Brasov, George Scripcaru, a fost dus luni cu duba la sediul DNA, fiind suspectat de abuz in serviciu, informeaza B1 TV. intrebat de jurnalisti daca poate fi retinut, acesta a declarat ca se poate. continuă pe B1

Primarul Brasovului, cercetat de DNA pentru abuz in serviciu. Scripcaru, adus cu o duba a Jandarmeriei la sediul Primariei, pentru perchezitii

20 - Primarul Brasovului, George Scripcaru, al carui nume apare intr-un dosar in care se fac cercetari pentru abuz in serviciu privind incheierea unor contracte de energie termica, a fost adus, luni la.

George Scripcaru, primarul Brasovului, retinut in dosarul in care se fac cercetari pentru abuz in serviciu

George Scripcaru, primarul Brasovului, a fost retinut de procurorii DNA intr-un dosar in care este suspectat de abuz in serviciu, privind incheierea unor contracte de energie termica, dupa ce a stat aproape doua ore la audieri.

Primarul Brasovului, George Scripcaru, a fost retinut

ACTUALIZARE 19:28 Primarul Brasovului, George Scripcaru, a fost retinut de procurorii DNA, es fiind acuzat de abuz in serviciu intr-o cauza penala ce vizeaza savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2010-2015, transmit surse din presa.

UPDATE. Primarul Brasovului, George Scripcaru, RETINUT de DNA

20 -Primarul Brasovului, George Scripcaru, al carui nume apare intr-un dosar in care se fac cercetari pentru abuz in serviciu privind incheierea unor contracte de energie termica, a fost retinut,.

Primarul Brasovului, George Scripcaru, a fost retinut pentru 24 de ore: Edilul este implicat intr-un dosar de abuz in serviciu

George Scripcaru, primarul Brasovului a fost retinut luni seara pentru 24 de ore in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, informeaza B1 TV. Retinerea edilului vine dupa o ora si jumatate de audieri,.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )