Libnet.ro
UNICEF

19:00

Primarul Chisinaului, in vizita la nepoata presedintelui Basescu. Ce dar i-a oferit viitoarei fine

Adevărul Adevărul,
Primarul Chisinaului, in vizita la nepoata presedintelui Basescu. Ce dar i-a oferit viitoarei fine

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a vizitat-o pe nepoata presedintelui Traian Basescu, inainte de a ajunge la Summitul de la Vilnius. continuă pe Adevărul

Nepoata presedintelui Basescu a primit cuvantul in Parlamentul European

Europarlamentarul Elena Basescu se lauda cu performanta fiicei sale Sofia Anais in Parlamentul European PE). Dupa ce a postat mai multe fotografii cu nepoata presedintelui pe pagina sa de Facebook, Elena Basescu anunta ca Sofia a primit cuvantul in PE, la numai doua luni si jumatate.

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, pleaca la Vilnius in aceeasi aeronava cu Traian Basescu: Asa a potrivit lucrurile Sofia cea mica

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, merge la Summitul Parteneriatului Estic cu aceeasi aeronava cu care pleaca presedintele Traian Basescu, edilul de peste Prut declarand joi, pe aeroportul Henri Coanda, ca reuniunea de la Vilnius inseamna pentru Republica Moldova intrarea pe drumul cu un sens unic care duce spre UE. Intrebat cum se face ca il insoteste pe seful statului roman in aceasta deplasare, el a raspuns ca asa a potrivit lucrurile Sofia cea mica - nepoata presedintelui, fiica Elenei Basescu.

Bogdan Chirieac: Convocarea CSAT, un act irational al presedintelui Basescu

Convocarea CSAT in contextul vizitei in Romania a premierului chinez Li Keqiang reprezinta un act irational din partea presedintelui Traian Basescu, este de parere jurnalistul Bogdan Chirieac. Este un act.

Atac deplasat al purtatorului de cuvant al Guvernului la adresa presedintelui Basescu: Speriat, incoerent si matrafoxat

Reactie fara precedent a purtatorului de cuvant al Guvernului, in urma declaratiilor pe buget, facute de seful statului. Mirel Palada s-a lansat intr-un atac deplasat la adresa presedintelui Traian Basescu, p.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )