Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul comunei argesene Bradu, pus sub control judiciar pentru infractiuni electorale

România Liberă România Liberă,
Primarul comunei argesene Bradu, pus sub control judiciar pentru infractiuni electorale

Primarul comunei argesene Bradu, Florin Fratica, a fost eliberat din arestul Inspectoratului de Politie Judetean Arges dupa expirarea ordonantei de retinere, in dosarul in care este cercetat pentru infractiuni electorale. El a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. continuă pe România Liberă

Primarul comunei argesene Bradu, Florin Fratica, retinut. Edilul se pregatea pentru o noua candidatura

Primarul comunei argesene Bradu, Florin Fratica, a fost retinut. Edilul se pregatea sa candideze pentru un nou mandat, insa politistii il acuza de abuz in serviciu, coruperea alegatorilor si santaj.

Procurorul Marius Vladoianu ramane sub control judiciar. Este acuzat ca ar fi primit mita in beciul casei sale

Marius Vladoianu, fostul procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, a fost trimis in judecata pentru santaj si trafic de influenta. Magistratul ar fi primit mita de la o persoana in beciul casei sale si ar fi facut presiuni asupra acesteia, prin intermediul unor barbati de etnie roma.

Politistul de frontiera ajuns traficant de tigari ramane in arest preventiv. intr-undosar cu aceleasi acuzatiijudecatorii l-au plasat sub control judiciar

Tribunalul Galati a hotarat sa il mentina dupa gratii pe Necula Daniel,agent de politie in cadrul Serviciului Politiei de Frontiera Galati, dupa ce pe 26. 2016 omul legii a fost surprins chiar de colegii sai alaturi de un grup de patru persoane, cu 55. 000 de pachete de tigari de contrabanda in masinile personale.

Calin Popescu Tariceanu, critici la adresa DNA si SRI, dupa ce a fost pus sub urmarire penala: Aceste agentii au devenit o supra-putere, situandu-se deasupra celor trei puteri constitutionale ale statului

Dupa ce a fost pus sub urmarire penala de procurori pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a adresat o scrisoare deschisa sustinatorilor.

Tariceanu, pus sub urmarire penala pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, reactioneza, dupa ce DNA l-a pus sub urmarire penala, afirmand ca traim intr-o republica a procurorilor bazata pe politica dosarelor si catuselor, iar alegerea nu o mai pot face cetatenii in mod democratic.

Dragnea considera ca Tariceanu poate ramane seful Senatului chiar daca a fost pus sub urmarire de procurorii DNA

Liviu Dragnea sustine ca Tariceanu ar trebui sa ramana in fruntea Senatului chiar daca a fost pus sub urmarire de procurorii DNA, fiind acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului,.

Ponta, dupa ce seful Senatului a fost pus sub urmarire penala: Tariceanu, pe lista celor de care Iohannis a vrut sa scape ca sa nu mai conteze propria sa incompetenta. Pe cine mai are pe lista ca sa stim cine se pregateste de audieri?

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa ce presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost pus sub urmarire penala de DNA pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului. intr-o.

Dan Condrea urma sa fie pus sub acuzare. De ce se facea vinovat

Dan Condrea urma sa fie pus sub acuzare de inselaciune in forma agravanta. Informatiile au aparut, luni dimineata, la nici 24 de ore dupa ce patronul Hexi Pharma a murit intr-un accident rutier, in judetul Ilfov.

Dan Condrea urma sa fie reaudiat luni la Parchet in dosarul dezinfectantilor, pus sub urmarire penala si posibil plasat in arest preventiv

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, urma sa se prezinte luni la Parchetul General pentru a fi reaudiat in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, pentru a fi pus sub urmarire penala si, cel mai probabil, sa fie luata o masura preventiva fata de acesta, posibil arest preventiv, dupa ce in dosar fusesera stranse mai multe probe, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea, trimis in judecata

Primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de procurorii DNA Oradea pentru abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, potrivit unui comunicat al DNA, trimis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )