Libnet.ro
UNICEF

18:00

Primarul comunei Nana, audiat marti in comisia Calarasi.

România Liberă România Liberă,
Primarul comunei Nana, audiat marti in comisia Calarasi.

Primarul comunei Nana, Gheorghe Dobre, va fi audiat marti in comisia parlamentara Calarasi, a anuntat presedintele comisiei, Eugen Nicolicea, conform Mediafax. Eugen Nicolicea a declarat, la finalul audierilor de luni, ca reprezentantii Oficiului de Cadastru si prefectul au fost supusi unui tir de intrebari din partea membrilor comisiei, in urma carora s-au cerut toate documentele necesare aflarii adevarului, in obiectivele pe care comisia de ancheta le are. Miercuri, vor fi audiati . continuă pe România Liberă

Comisia Calarasi a cerut OCPI carti funciare si titluri de proprietate in zona Nana

Directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara OCPI) din Calarasi, Viorica Dragomir, a declarat, astazi, dupa audierile in comisia de ancheta parlamentara Calarasi, ca au fost cerute mai multe documente precum carti funciare si titluri de proprietate din zona Nana.

Primarul Neculai Ontanu, audiat de procurorii anticoruptie

Primarul Sectorului 2 din Capitala, Neculai Ontanu, s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar privind retrocedarea ilegala a unor terenuri din Bucuresti.

Primarul sectorului 2, audiat la DNA

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, a declarat, astazi, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), ca a fost chemat la audieri pentru a da niste lamuriri cu privire la terenul pe care se afla Institutul Fundeni, el precizand ca nu este urmarit penal.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2696 seconds )