Libnet.ro
UNICEF

17:00

Primarul comunei vasluiene Todiresti, gasit in incompatibilitate de ANI

Adevărul Adevărul,
Primarul comunei vasluiene Todiresti, gasit in incompatibilitate de ANI

Primarul comunei Todiresti din Vaslui, Petrica Simiuc, a fost gasit in incompatibilitate de Agentia Nationala de Integritate ANI), care a constatat ca acesta are si calitatea de comerciant si ca a administrat o firma, tarnsmite Mediafax. continuă pe Adevărul

Un primar dintr-o comuna vasluiana, gasit in incompatibilitate de ANI

Primarul comunei Todiresti din Vaslui, Petrica Simiuc, a fost gasit in incompatibilitate de Agentia Nationala de Integritate ANI), care a constatat ca acesta are si calitatea de comerciant si ca a administrat o firma.

Consilier din Ministerul Muncii, gasit in incompatibilitate de ANI

Florin Diaconescu, consilier in Ministerul Muncii, se afla, potrivit Agentiei Nationale de Integritate ANI), in stare de incompatibiliate din 2003, fiind cenzor intr-o societate comerciala in timp ce a ocupat mai multe posturi la minister.

Mures: Primarul comunei Hodac a fost trimis in judecata pentru conflict de interese

Iacob Valentin Marin, primarul comunei Hodac din Mures, a fost trimis in judecata de catre Parchetul Instantei supreme pentru conflict de interese, deoarece a concesionat pasuni unor asociatii din care face.

Primarul comunei Hodac, trimis in judecata de Parchetul Curtii Supreme pentru conflict de interese

Parchetul Curtii Supreme l-a trimis in judecata pe primarul comunei Hodac din Mures, Iacob Valentin Marin, pentru conflic de interese. Acesta ar fi concesionat pasuni unor asociatii din care facea parte, arata Mediafax.

Primarul comunei Hodac, din Mures, trimis in judecata de Parchetul instantei supreme pentru conflict de interese

Primarul comunei Hodac din Mures, Iacob Valentin Marin, a fost trimis in judecata de Parchetul instantei supreme pentru conflict de interese, dupa ce a concesionat pasuni unor asociatii din care facea parte, transmite Mediafax.

Retrospectiva ultimilor zece ani din politica romaneasca, in viziunea lui Antonescu

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Realitatea TV, ca ultimii zece ani au fost dezastruosi pentru Romania. in acest context, politicianul a tinut sa sublinieze ca fostul presedinte, Traian Basescu, nu se face singurul vinovat.

Un pusti de 16 ani din Romania, transferat la AS Roma

Atacantul roman al echipei Almeria, Gabriel Rares Flueras, in varsta de 16 ani, a fost achizitionat de formatia AS Roma, a anuntat, luni, site-ul forzaroma. info, scrie mediafax. ro. Conform sursei citate,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )