Libnet.ro
UNICEF

14:00

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, scos de sub urmarire penala de DNA in dosarul subventiilor publice pentru transportul pensionarilor

Adevărul Adevărul,
Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, scos de sub urmarire penala de DNA in dosarul subventiilor publice pentru transportul pensionarilor

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a fost scos de sub urmarire penala de DNA in dosarul subventiilor publice acordate Societatii de Transport Public. Alaturi de primar au mai fost scosi de sub urmarire penala si ceilalti 10 invinuti, dintre care sapte angajati ai primariei si trei de la STP. Procurorii au decis trimiterea unei cauze disjunse la Parchetul de pe langa Tribunalul Alba. continuă pe Adevărul

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, scos de sub urmarire penala de DNA intr-un dosar de coruptie - surse

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, si alti sapte angajati sau fosti angajati ai Primariei, cercetati de DNA Alba Iulia intr-un dosar de coruptie privind transportul local din municipiu, au fost scosi de sub urmarirea penala de procurorii anticoruptie, sustin surse apropiate anchetei, citate de agentia Mediafax.

Primarul din Alba Iulia, scos de sub urmarire penala de DNA.

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, si alti sapte angajati sau fosti angajati ai Primariei, cercetati de DNA Alba Iulia intr-un dosar de coruptie privind transportul local din municipiu, au fost scosi de sub urmarirea penala de procurorii anticoruptie, sustin surse apropiate anchetei, conform Mediafax. Surse apropiate anchetei au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, si alti sapte angajati sau fosti angajati ai Primariei, printre .

Admitere facultate 2013. S-au afisat rezultatele la Universitatea din Alba Iulia

Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia a afisat luni rezultatele la admiterea 2013, sesiunea iulie. Concurenta cea mai mare s-a inregistrat la specializarile Facultatii de Stiinte, in timp ce la polul opus se afla cele de la Facultatea de Istorie si Filologie.

Politist din Sibiu trimis in judecata de procurorii din Alba Iulia pentru ca a condus beat si a provocat un accident

Un politist din Sibiu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia pentrusavarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand o imbibatie alcoolica in sange peste limita legala. Ofiterul Prislopeanu Decebal Razvan.

Politist din Sibiu trimis in judecata la Alba Iulia pentru ca a condus beat si a provocat un accident

Un politist din Sibiu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia pentrusavarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand o imbibatie alcoolica in sange peste limita legala. Ofiterul Prislopeanu Decebal Razvan.

Asociere intre institutii publice pentru Scoala Profesionala Germana Alba Iulia

Consiliul Judetean Alba a aprobat, luni, 29 iulie, asocierea institutiei cu Consiliul Local Alba Iulia si Inspectoratul Scolar Judetean Alba, in vederea functionarii Scolii Profesionale Germane.

FOTO Scrisoarea unui roman care iubeste Romania: La Alba Iulia, istoria are un viitor

Un cititor Adevarul a trimis o scrisoare prin care a insemnat inca o pagina din jurnalul de vacanta scris de o tara intreaga. Alba Iulia este un loc prin care, de oricate ori trec, simt aerul vechi si curat al istoriei. Asa incepe o noua poveste din cadrul celei mai frumoase campanii Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta.

Lemn in valoare de peste 2 milioane de lei confiscat de politistii din Alba in primele 6 luni din 2013

Politistii din Alba au realizat un veritabil record in ceea ce priveste volumul materialului lemnos confiscat in primele sase luni din 2013. Cresterea raportata la perioada similara din 2012 este din 90 la suta.

TITULARIZARE 2013 Sute de tineri din Alba concureaza pentru un post de dascal titular

Un numar de 553 de candidati din judetul Alba sunt asteptati sa participe marti, 30 iulie, la examenul de titularizare in invatamantul preuniversitar. Concurenta nu este de neglijat, daca luam in calcul faptul ca sunt scoase la concurs doar 92 de catedre care permit angajarea pe o perioada nedeterminata.

Primarul din Nisa cere sa fie refuzata intrarea Romaniei si Bulgariei in Schengen

Deputatul Uniunii pentru Miscarea Populara din Franta, Christian Estrosi, primar al orasului Nisa, a declarat ca orice strain aflat in ilegalitate pe teritoriul francez trebuie expulzat imediat si cere sa se refuze intrarea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen, conform presei franceze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )