Libnet.ro
UNICEF

13:30

Primarul din Istanbul este dispus sa renunte la anumite parti din proiectul de amenajare a Pietei Taksim

Antena3 Antena3,
Primarul din Istanbul este dispus sa renunte la anumite parti din proiectul de amenajare a Pietei Taksim

Primarul din Istanbul Kadir Topbas s-a declarat pregatit, sambata, sa renunte la anumite parti ale proiectului de amenajare a Pietei Taksim, aflat la originea unei miscari de protest ce il vizeaza, de peste. continuă pe Antena3

Primarul din Istanbul, pregatit sa renunte la anumite parti ale proiectului de amenajare a Pietei Taksim

Primarul din Istanbul Kadir Topbas s-a declarat, astazi, pregatit sa renunte la anumite parti ale proiectului de amenajare a Pietei Taksim, aflat la originea unei miscari de protest ce il vizeaza, de peste o saptamana, pe premierul Recep Tayyip Erdogan, relateaza AFP.

MAE: Situatia din Istanbul este relativ calma

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca situatia din Istanbul este relativ calma.

MAE: Protestatarii din Istanbul anunta ample proteste la sfarsitul saptamanii

MAE informeaza cetatenii romani ca situatia din Istanbul este relativ calma, iar manifestatiile de protest continua in mod pasnic in piata Taksim si Besiktas, mentionand ca protestatarii au anuntat, pe retelele de socializare, ca vor continua.

MAE: Situatia din Istanbul, relativ calma. Protestatarii anunta ample proteste la sfarsitul saptamanii

MAE informeaza cetatenii romani ca situatia din Istanbul este relativ calma, iar manifestatiile de protest continua in mod pasnic in piata Taksim si Besiktas. MAE face aceste precizari reactualizand.

MAE: Situatia din Istanbul, relativ calma. Protestatarii anunta ample proteste la sfarsitul saptamanii

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani ca situatia din Istanbul este relativ calma. Manifestatiile de protest continua in mod pasnic in piata Taksim si Besiktas. Protestatarii au.

Recep Tayyip Erdogan exclude posibilitatea de a renunta la proiectul urban din Istanbul.

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a exclus, joi, in cadrul unei deplasari in Tunisia, posibilitatea de a renunta la proiectul urban din Istanbul care a declansat valul de contestare a Guvernului sau, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Proiectul respecta istoria, cultura si mediul . Ceea ce facem noi este sa protejam drepturile majoritatii si sa pastram frumusetea Istanbulului, a afirmat el, potrivit unei traduceri in araba a declaratiilor sale. Citeste si Zeci de bucuresteni si-au .

Turcia, ziua a opta a protestelor: Premierul Erdogan, revenit in Turcia, va sustine un discurs intr-un hotel din Istanbul, continuandu-si demonstratia de forta

Premierul Recep Tayyip Erdogan va sustine vineri, la mijlocul zilei, un discurs intr-un mare hotel din Istanbul, inainte de a-l primi pe comisarul european pentru Extindere, Stefan Fule, continuand demonstratia de forta inceputa in noaptea de joi spre vineri, cand a revenit in Turcia dintr-un turneu in Maghreb, scrie AFP.

Premierul Turciei exclude posibilitatea de a renunta la proiectul urban din Istanbul

Premierul Turciei Recep Tayyip Erdogan a afirmat ca exclude posibilitatea de a renunta la proiectul urban din Istanbul, care a generat proteste violente impotriva Guvernului sau, relateaza AFP. Erdogan a facut.

Mii de persoane au invadat piata Taksim din Istanbul, la apelul sindicatelor.

Mii de persoane reunite la apelul a doua sindicate s-au adunat miercuri dupa-amiaza in piata Taksim din Istanbul, in cea de-a sasea zi de manifestatii impotriva premierului Recep Tayyip Erdogan, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Plecati din doua locuri diferite, manifestantii au invadat piata Taksim, centrul miscarii de contestare care afecteaza Turcia, purtand drapele rosu cu alb si cerand demisia sefului Guvernului. Citeste si Cemil cicek: Trebuie sa privim ultimele evenimente .

Mii de protestatari au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul si cer demisia premierului Erdogan

Mii de protestatari care cer demisia premierului Recep Tayyip Erdogan au ocupat din nou, joi seara, Piata Taksim din Istanbul, informeaza AFP. Premierul Erdogan, care urmeaza sa revina in cursul serii in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )