Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul din Pungesti: Am mai fost anchetat de minim trei ori de DNA.

România Liberă România Liberă,
Primarul din Pungesti: Am mai fost anchetat de minim trei ori de DNA.

Primarul comunei vasluiene Pungesti, Mircea Vlasa, reclamat la DNA de mai multi localnici pe motiv ca s-ar fi improprietarit ilegal cu terenul pe care, ulterior, l-a concesionat companiei Chevron, se declara nevinovat si sustine ca a mai fost anchetat de minimum trei ori de procurorii anticoruptie, transmite Mediafax. Reclamat in urma cu o saptamana la DNA de catre un grup de localnici, printre care si fostul edil Costica Spiridon, primarul de Pungesti, Mircea Vlasa, a declarat ca se pune la . continuă pe România Liberă

Primarul din Nana il invata pe Traian Basescu sa faca afaceri: Sa faca o ferma de porci!

Gheorghe Dobre, primarul din deja celebra comuna Nana, il invata pe Traian Basescu sa faca afaceri. Potrivit ziarului Ring, primarul Dobre spune ca din grau si orz nu ies prea multi bani si ca mai bine.

Primarul din Toronto si-a iesit iar din pepeni intr-un interviu la CNN

Primarul din Toronto, Rob Ford a avut din nou o iesire nervoasa in fata presei, intr-un interviu cu reporterul CNN, Bill Weir. La inceputul acestei luni, Ford a recunoscut ca a fumat cocaina si a facut abuz de.

Primarul din Toronto isi da iar in petec intr-un interviu pentru CNN

Primarul din Toronto, Rob Ford a avut din nou o iesire nervoasa in fata presei, intr-un interviu cu reporterul CNN, Bill Weir. La inceputul acestei luni, Ford a recunoscut ca a fumat cocaina si a facut abuz de.

Seful Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin, anchetat de DIICOT.

Seful Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin si alte 37 de persoane sunt anchetate de DIICOT. Acuzatiile care se aduc gruparii infractionale este de evaziune fiscala, spalare de bani. Prejudiciul este de 27 de milioane de lei. Din aceasta grupare fac parte si oameni de afaceri din Mehedinti, sustin surse apropiate anchetei. Cum actiona reteaua Membrii gruparii au identificat mai multi agenti economici interesati sa-si diminueze ilegal baza impozabila prin inregistrarea in evidentele .

Primarul din Navodari, dupa ce si-a amenintat in stil mafiot contestatarii: Ati inteles gresit

Primarul orasului Navodari, care si-a amenintat in stil mafiot contestatarii pe o retea de socializare, sustine ca a fost gresit inteles. Pentru ca un internaut a indraznit sa il contrazica pe edilul cerc.

Primarul din Navodari face amenintari mafiote pe pagina sa de Facebook

Amenintari mafiote din partea unui edil social democrat. Trimis in judecata de procurorii DNA pentru fapte de coruptie, primarul orasului Navodari, Nicolae Matei, s-a gandit sa bage frica in toti cei care.

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, isi ameninta in stil mafiot contestatarii

Primarul orasului Navodari, Nicolae Matei, isi ameninta in stil mafiot contestatarii pe o retea de socializare. Pentru ca un internaut a indraznit sa il contrazica pe edilul cercetat pentru dare de.

Traian Basescu: Terenul din Calarasi a fost achizitionat cinsitit, este vorba despre o afacere de familie

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca terenul din Calarasi a fost achizitionat cinsitit, fiind vorba despre o afacere de familie. Seful de stat a mentionat ca nu si-ar fi permis ilegalit.

Indonezia: Unul din cei mai periculosi vulcani din lume a erupt.

Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume a intrat in eruptie luni, in Indonezia, iar altul continua sa emita coloane de cenusa care atingeau pana la opt kilometri altitudine, au anuntat surse oficiale, conform Mediafax. Vulcanul Merapi, pe Insula Java centru), care a provocat moartea a 350 de persoane la sfarsitul lui 2010, a intrat in eruptie luni dimineata, emitand o coloana de fum inalta de aproximativ doi kilometri, a anuntat Sutopo Purwo Nugroho, directorul Agentiei nationale .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )