Libnet.ro
UNICEF

17:00

Primarul din Sacosu Turcesc: Jumatate din romii din comuna vor sa plece in Anglia, am fost inteles gresit

Hotnews Hotnews,
 Primarul din Sacosu Turcesc: Jumatate din romii din comuna vor sa plece in Anglia, am fost inteles gresit

Primarul comunei timisene Sacosu Turcesc, Gabriel Adrian Koller, spune ca jurnalista britanica a inteles gresit ca jumatate din populatia comunei vrea sa plece in Anglia la munca, precizand ca el a afirmat ca jumatate din romii din comuna vor sa faca acest lucru, fiind vorba despre 100 de persoane. continuă pe Hotnews

Daily Mail: Primarul unei comune din Romania crede ca jumatate dintre locuitori vor pleca in Marea Britanie in 2014

Primarul unei comune din Romania sustine ca jumatate dintre locuitorii a doua sate de pe raza acesteia vor pleca in Marea Britanie dupa 1 ianuarie, cand vor fi ridicate restrictiile de munca pentru romani si bulgari, relateaza Daily Mail, intr-un reportaj care deschide prima pagina a editiei online.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Primarul din Tenerife, nevoit sa planteze corcodusi dupa ce Timisoara a cumparat toti palmierii

Primarul din Tenerife, nevoit sa planteze corcodusi dupa ce Timisoara a cumparat toti palmieriiDe Sf. Arhangheli Mihail si Gavril, regele Cioaba i-a felicitat pe romii pe care ii cheama ArhanghelPrima clinica de stricare a vederii, pentru hipsterii care vor sa poarte ochelari dar n-au nevoieUE: Fondurile europene vor fi redenumite 'spagi babane', ca sa le poata absorbi si RomaniaRecord! Un calator intarziat care a incercat sa prinda un tren a ajuns inaintea lui la destinatie.

Daily Mail: Primarul unei comune din Romania crede ca jumatate dintre locuitori vor pleca in ...

Jurnalistii britanci au sustinut ca jumatate dintre locuitorii din satele Berini si Uliuc vor pleca in Marea Britanie dupa 1 ianuarie, cand vor fi ridicare restrictiile de munca pentru romani si bulgari. Cred ca jumatate dintre locuitorii din Berini si Uliuc, romani si romi, vor merge in Marea Britanie de anul viitor, ,mai ales tinerii, pentru ca ei nu au nimic aici. Vor pleca sa lucreze in agricultura si in constructii, dar si sa primeasca ajutoarele de la stat. Sfatul meu pentru Marea .

Crin Antonescu: Conducerea filialei PNL Maramures a fost dizolvata. Interimatul, asigurat de primarul din Sighetu Marmatiei

Conducerea filialei PNL Maramures a fost dizolvata, iar interimatul va fi asigurat de Ovidiu Nemes, primarul din Sighetu Marmatiei, a anuntat, luni, Crin Antonescu, la sfarsitul sedintei Biroului Politic.

Un anunt sanatos din partea lui Ponta: produsele bio vor avea TVA de 9%

Premierul Victor Ponta a declarat ca produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%, la fel ca la paine, masura urmand a intra in vigoare din 2014, dupa intalnirea dintre Guvern si delegatia FMI de anul viitor, scrie Mediafax .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )