Libnet.ro
UNICEF

23:00

Primarul din Sfantu Gheorgeh Antal Arpad isi ia concediu fara plata in perioada cat va fi sub control judiciar

Hotnews Hotnews,
 Primarul din Sfantu Gheorgeh Antal Arpad isi ia concediu fara plata in perioada cat va fi sub control judiciar

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, care este cercetat de DNA intr-un dosar legat de atribuirea unor contracte de modernizare a infrastructurii orasului, a declarat joi ca isi va lua concediu fara plata pentru cele 60 de zile cat se afla sub control judiciar, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Primarul din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, sub control judiciar. Nu are voie sa isi mai exercite functia

Primarul din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, se afla sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru ca a folosit banii publici pentru obtinere de foloase necuvenite, a anuntat, joi dimineata, Directia Nationala Anticoruptie DNA). Astfel, edilul nu are voie sa isi exercite functia si nici sa paraseasca tara.

Antal Arpad Andras, primarul din Sfantu Gheorghe, pus sub control judiciar

Antal Arpad Andras, primarul municipiului Sfantu Gheorghe, a fost pus sub control judiciar de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) care il acuza de utilizare in alte scopuri a creditelor garantate din fonduri publice sau care urmeaza sa fie rambursate din fonduri publice.

UDMR s-a solidarizat cu primarul Antal Arpad, cercetat de DNA. Vezi consecintele acestui gest

Senatorul PNL de Covasna Marius Obreja a declarat ca solidarizarea conducerii UDMR, exprimata public, cu primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, cercetat de DNA intr-un dosar legat de atribuirea unor contracte de modernizare a infrastructurii orasului, reprezinta o presiune asupra actului de justitie.

Perchezitii la Primaria Sfantu Gheorghe, pentru un prejudiciu de un milion de euro: Antal Arpad, in vizorul DNA

Procurorii anticoruptie efectueaza, miercuri, perchezitii la Primaria Sfantu Gheorghe, intr-un dosar de coruptie. Vizat ar fi si primarul Antal Arpad, al carui birou a fost sigilat de DNA.

Primarul din Sf. Gheorghe, sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia

Procurorii DNA au dispus luarea masurii controlului judiciar pentru 60 de zile fata de Antal Arpad, primar al municipiului Sfantu Gheorghe, judetul Covasna, el avand interdictia, printre altele, de a-si exercita functia de edil si de a parasi tara, informeaza Agerpres.

Primarul din Reghin, trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii DNA au trimis-o in judecata pe Maria Precup, primarul din Reghin, pentru luare de mita si abuz in serviciu, alaturi de arhitectul sef al municipiului si alte doua persoane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )