Libnet.ro
UNICEF

19:00

Primarul din Targu Jiu, in vizorul DNA, intr-un dosar de coruptie si conflict de interese

România Liberă România Liberă,
Primarul din Targu Jiu, in vizorul DNA, intr-un dosar de coruptie si conflict de interese

Primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru se afla in vizorul procurorilor anticoruptie, intr-un dosar de coruptie si conflict de interese. Agentia , ca urmare a unei sesizari facute, luni, de Agentia Nationala de Integritate ANI). continuă pe România Liberă

ANI cere DNA sa-l cerceteze pe primarul din Targu-Jiu, Florin Carciumaru

ANI cere DNA sa-l cerceteze pe primarul din Targu-Jiu, Florin Carciumaru, acuzat ca a acordat mai multe contracte unei societati comerciale de la care fiica sa a cumparat un imobil, transmite corespondentul.

Sesizare DNA impotriva primarului Carciumaru. Acuzatiile care i se aduc sunt deinfractiuni asimilate celor de coruptie si conflict de interese

Primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru, este cercetat de DNA, in urma unei sesizari care a fost depusa de catre Agentia Nationala de Integritate ANI).

Teatrul Milescu, printre primele din Regat. A fost infiintat de un magistrat iubitor de teatru si a fost inchis de un cutremur

Teatrul Milescu a fost intemeiat de avocatul si primarul orasului Targu Jiu Francisc Milescu in prelungirea casei sale care se afla pe strada Unirii, care acum este un corp al unui spital. A functionat incepand din anul 1875 si a fost al cincilea teatru din tara.

De ce a ajuns primarul din Navodari dupa gratii

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, a fost condamnat la inchisoare cu executare. Curtea de Apel a pronuntat, vineri, pedeapsa definitiva intr-unul din dosarele acestuia, in care este acuzat de dare de mita. Edilul a primit o pedeapsa de un an si jumatate, mult redusa fata de cea din prima instanta, din decembrie 2014, in care primise 3 ani si jumatate.

Ministrul Energiei anunta austeritatea la clubul de fotbal Pandurii Targu Jiu

Intr-o postare pe Facebook, Victor Grigorescu, ministru al Energiei, a anuntat ca programele de sponsorizare ale Complexului Enerrgetic Oltenia vor fi suspendate, referindu-se explicit la clubul de fotbal.

Ministrul Energiei a venit la Targu Jiu si s-a intalnit cu grevistii foamei. Discutiile au durat patru ore

Ministrul Energiei Victor Grigorescu s-a inttlnit cu grevistii foamei din fata sediului CEO. Discutiile au inceput la miezul noptii si s-au incheiat la patru dimineata.

Batalia in care soldatii nemti au fost umiliti de copiii, batranii si nevestele romanilor. Secretele militare din lupta de la Podul Jiului

Lupta de Podul Jiului, care a avut loc in Targu Jiu, in Primul Razboi Mondial, la data de 14 octombrie 1916, reprezinta unul dintre momentele marete de eroism de care au dat dovada romanii. Atunci, pensionarii, copiii si chiar femeile au aparat orasul impotriva trupelor germane.

Ce declaratie a dat ministrul Energiei dupa intalnirea cu grevistii foamei din fata sediului CEO. Se anunta masuri radicale

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a declarat, in urma intalnirii cu grevistii foamei de la Targu Jiu, ca vrea sa stopeze devalizarea Complexului Energetic Oltenia CEO).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )