Libnet.ro
UNICEF

16:00

Primarul din Vaslui i-a amenintat pe directorii scolilor cu destituirea daca mai cer bani.

România Liberă România Liberă,
Primarul din Vaslui i-a amenintat pe directorii scolilor cu destituirea daca mai cer bani.

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval, i-a avertizat pe directorii unitatilor de invatamant din oras ca isi vor pierde functiile daca vor mai fi solicitati bani sau bunuri parintilor, relateaza Mediafax. Avertismentul a fost lansat de primarul din Vaslui dupa ce in ultima perioada a crescut numarul sesizarilor din partea parintilor care sustin ca sunt obligati sa cumpere diverse materiale pentru unitatile de invatamant, cum ar fi banci, videoproiectoare, perdele, hartie igienica, sapun . continuă pe România Liberă

Primarul din Vaslui a amenintat directorii scolilor ca vor fi destituiti daca vor mai cere bani parintilor

Vasile Paval, primarul municipiului Vaslui, i-a avertizat pe directorii unitatilor de invatamant ca vor fi destituti daca vor mai saolicita bani sau bunuri parintilor, relateaza Mediafax.

Scolile din Vaslui, anchetate pe tema strangerii ilegale de bani de la elevi.

160 de scoli din Vaslui sunt anchetate de Inspectoratul Scolar, privind colectarea de bani de la elevi pentru diverse achizitii, controalele fiind facute in urma unor reclamatii ale parintilor privind fondul clasei, relateaza Mediafax. Ancheta declansata de Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Vaslui vine in urma unor plangeri existente la nivelul institutiei conform carora elevii sunt obligati sa contribuie, in special, la fondul clasei pentru cumpararea unor bunuri. Citeste si: Profesorul .

Apartament oferit de primarul din Botosani, prin tragere la sorti, elevilor de liceu care termina anul scolar cu cel putin media 9

Primarul din Botosani a pus la bataie un premiu special pentru elevii de liceu buni la invatatura. Ovidiu Portaciuc vrea sa organizeze o tombola pentru liceenii din oras care termina acest an scolar cu cel.

Primarul din Slobozia si angajati ai primariei suspectati de camatarie si santaj. Mai multe perchezitii au loc la locuintele acestora

Politistii de la IPJ Ialomita fac zece perchezitii, marti dimineata, la Primaria Slobozia si la locuintele unor persoane suspectate de santaj, camatarie, inselaciune, fals si uz de fals. Primarul din.

Primarul din Nana, despre Ioana Basescu: Nu am cunoscut-o. Poate ne vedem la culesul graului

Primarul comunei Nana, Gheorghe Dobre, a declarat, la finalul audierii in comisia parlamentara de ancheta, ca nu a fost contactat niciodata de consilierul prezidential Adrian Radulescu si ca nu l-a interesat nici terenul achizitionat de Ioana Basescu,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )