Libnet.ro
UNICEF

07:00

Primarul Gabriela Firea a convocat prima sedinta cu directorii din PMB. De la unii asteapta DEMISII de onoare

România Liberă România Liberă,
Primarul Gabriela Firea a convocat prima sedinta cu directorii din PMB. De la unii asteapta DEMISII de onoare

Noul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi seara, dupa ce a depus juramantul, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Teatrul Excelsior, ca va avea sambata dimineata o prima intalnire cu directorii din PMB. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea, aleasa primar general al Capitalei, si-a depus demisia din Parlament

Senatorul Gabriela Firea, aleasa primar general al Capitalei, si-a depus demisia din Parlament, miercuri, la Biroul permanent al Senatului, a precizat Andrei Alexandru, purtatorul de cuvant al presedintelui.

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, depune joi juramantul

Gabriela Firea depune juramantul pentru functia de primar general, joi, la ora 19:00, la Teatrul Excelsior. Firea a fost aleasa primar General al Capitalei la scrutinul din 5 iunie cu 246. 553 de voturi,.

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea: Voi solicita toaletarea de urgenta a copacilor din parcurile bucurestene

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca va solicita toaletarea de urgenta a copacilor din parcurile bucurestene, dupa ce, duminica seara, in parcul Cismigiu, o creanga s-a desprins dintr-un copac si a lovit sase persoane.

Gabriela Firea si-a depus juramantul pentru Primaria Capitalei: Daca vrei sa se faca ceva, vorbeste cu o femeie. Vorbiti cu mine! (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei, a depus joi juramantul de onoare, avand in vedere noua functie a acesteia. Juramantul a fost depus in fata mai multor persoane, printre care.

Gabriela Firea a depus juramantul pentru Primaria Capitalei: Daca vrei sa se faca ceva, vorbeste cu o femeie. Vorbiti cu mine! (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei, a depus joi juramantul de onoare, avand in vedere noua functie a acesteia. Juramantul a fost depus in fata mai multor persoane, printre care.

Gabriela Firea a depus juramantul pentru functia de primar: Cine nu ramane alaturi de mine, luni, astept demisia de onoare

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a depus juramantul de investitura joi. Azi este o zi importanta pentru noi toti. Va garantez ca suntem la un moment T0. De aici, Bucurestiului.

Gabriela Firea, nerabdatoare sa rezolve urgentele Capitalei

Primarul general ales al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca luni se va intalni cu primarii de sector pentru a analiza proiectele urgente.

Gabriela Firea depune, joi, juramantul de investitura ca Primar General al Capitalei

Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei, depune, astazi, juramantul. Ceremonia va avea loc la ora 19:00, la Teatrul Excelsior.

Gabriela Firea: Pasajul de la Piata Sudului nu va fi gata la timp, finantarea europeana se pierde integral

Lucrarile la Pasajul de la Piata Sudului nu vor fi gata la finalul lunii iunie, asa cum era programat, gradul de finalizare al lucrarilor fiind de 63% in prezent. Lucrarile nu vor fi finalizate pana la 30 iunie 2016, asa cum era prevazut in actul aditional la contractul de finantare, astfel ca finantarea europeana pentru acest proiect se va pierde integral. Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat pentru Mediafax ca municipalitatea va trebui sa returneze sumele alocate deja de Comisia Europeana pentru Pasajul de la Piata Sudului, iar acestea se vor imputa firmei care s-a ocupat de proiect. Municipalitatea anuntase, la sfarsitul lunii mai 2016, ca gradul de finalizare al lucrarilor este de 80% si ca proiectul este in grafic pentru termenul limita de finalizare, stabilit la 30 iunie.

Noul primar al Bucurestiului, Gabriela Firea, a efectuat o vizita de lucru pe santierul Pasajului Ciurel (VIDEO)

Prezent pe santierul Pasajului Ciurel, primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, a verificat stadiul lucrariilor si a facut mai multe lamuriri despre stadiul proiectului pentru presa prezenta la fata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )