Libnet.ro
UNICEF

21:00

Primarul Londrei:Zona euro este un proiect care aduce beneficii Germaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primarul Londrei:Zona euro este un proiect care aduce beneficii Germaniei

Primarul Londrei, Boris Johnson, a declarat intr-un discurs privind situatia Europei ca zona euro este un proiect care aduce beneficii Germaniei, in timp ce pentru statele de la periferia uniunii monetare genereaza probleme, relateaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul Londrei: Zona euro va exploda. Este un proiect catastrofal din care Germania are de castigat

Zona euro reprezinta un proiect catastrofal din care Germania are foarte mult de castigat, iar statele de la periferia uniunii monetare genereaza probleme, este de parere primarul Londrei, Boris Johnson. in cele.

Primarul Londrei: Euro este un proiect catastrofal, care in cele din urma va exploda.

Zona euro este un proiect catastrofal, care aduce beneficii Germaniei, in timp ce pentru statele de la periferia uniunii monetare genereaza probleme, iar in cele din urma moneda comuna va exploda, a afirmat primarul Londrei, Boris Johnson, intr-un discurs despre situatia Europei, informeaza Mediafax. Exact cum s-a anticipat, politica monetara comuna a devenit un motor letal, care simultan catapulteaza bunurile germane in regiune si adanceste problemele tarilor de la periferia uniunii .

Seful BCE, Mario Draghi: Zona euro trebuie sa lase in urma lumea basmelor. Criza nu a trecut

Criza zonei euro este departe de a se fi incheiat, iar statele membre trebuie sa controleze mai strict bugetele si sa implementeze o uniune bancara, pentru a lasa in urma o lume a basmelor care a permis dezvoltarea problemelor actuale, a declarat presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, relateaza Mediafax.

Mario Draghi: Statele din zona euro sa lase in urma lumea basmelor. Criza nu a trecut

Criza zonei euro este departe de a se fi incheiat, iar statele membre trebuie sa controleze mai strict bugetele si sa implementeze o uniune bancara, pentru a lasa in urma o lume a basmelor care a permis.

Ministrii de finante din zona euro se vor intalni pe 13 decembrie pentru a discuta despre problemele Greciei si Ciprului

Ministrii de Finante din Zona Euro se vor intalni pe 13 decembrie cand vor examina operatiunea de rascumparare de datorii facuta de Grecia, vor decide plata ajutorului financiar pentru statul elen si vor face un bilant al situatiei din Cipru, relateaza sursele de presa.

Ministrii din zona euro se intalnesc din nou pentru a examina situatia Greciei

Ministrii de finante din zona euro se intalnesc din nou, astazi, pentru a examina situatia de criza in care se afla Grecia, relateaza sursele de presa.

Ministrii de finante din zona euro examineaza operatiunea de rascumparare de datorii a ...

Ministrii de finante din zona euro se vor intalni la 13 decembrie pentru a examina operatiunea de rascumparare de datorii efectuata de Grecia, a decide plata ajutorului financiar pentru aceasta tara si a face un bilant al situatiei din Cipru, informeaza Agerpres. Ne vom intalni din nou la 13 decembrie, in timpul diminetii, a declarat luni seara liderul Eurogrupului, Jean-Claude Juncker, intr-o conferinta de presa. Aceasta noua reuniune va avea loc cu cateva ore inaintea unui summit .

Guvernatorul Bancii Frantei ataca City-ul londonez: Majoritatea tranzactiilor cu euro ar trebui sa se faca in zona euro

Guvernatorul Bancii Frantei, Christian Noyer, a afirmat luni ca majoritatea tranzactiilor cu euro ar trebui sa se faca in zona euro, si nu in City-ul londonez, atragandu-si imediat critici din partea Marii Britanii, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )