Libnet.ro
UNICEF

22:30

Primarul municipiului Campina, Horia Tiseanu, audiat la DNA Ploiesti

Hotnews Hotnews,
 Primarul municipiului Campina, Horia Tiseanu, audiat la DNA Ploiesti

Primarul municipiului Campina, Horia Tiseanu PNL), s-a prezenta marti dimineata la sediul DNA Ploiesti, acesta declarand ca a fost citat telefonic, transmite Agerpres. Totusi, anumite surse apropiate anchetei au declarat pentru HotNews. ro ca Tiseanu este vizat intr-un dosar de coruptie in care este suspect de trafic de influenta. continuă pe Hotnews

Primarul municipiului Campina, acuzat ca a cerut mita pentru acordarea unui contract

Primarul municipiului Campina, Horia Tiseanu, este acuzat de procurorii DNA Ploiesti ca a cerut un procent din valoarea unui contract de lucrari pentru ca o anumita firma sa castige licitatia privind acordarea contractului in cauza, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Primarul din Campina, Horia Tiseanu, audiat la DNA Ploiesti

Primarul din Campina, audiat la DNA .

Primarul din Campina, pus sub control judiciar: Horia Tiseanu ar fi cercetat intr-un dosar de abuz in serviciu (VIDEO)

00: Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost pus, marti, sub control judiciar dupa ce a fost audiat timp de aproape doua ore de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Primarul din Campina, Horia Tiseanu, plasat sub control judiciar

Primarul din Campina, audiat la DNA .

Primarul Campinei a fost pus sub control judiciar, intr-un dosar de abuz in serviciu si trafic de influenta

Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost audiat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, intr-un dosar care vizeaza fapte de abuz in serviciu si trafic de influenta.

Primarul Campinei a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA. Tiseanu ar fi folosit o masina de 30.000 de euro, pe care o cumparase pentru Politia Locala

Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost pus sub control judiciar de procurorii anticoruptie, pentru 60 de zile, intr-un dosar care vizeaza fapte de abuz in serviciu si trafic de influenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )