Libnet.ro
UNICEF

22:00

Primarul orasului Nehoiu, trimis in judecata pentru conflict de interese

Adevărul Adevărul,
Primarul orasului Nehoiu, trimis in judecata pentru conflict de interese

Primarul orasului Nehoiu, Florentin Lungu, a fost trimis in judecata de catre procurori pentru conflict de interese. Alesul local a achitat, in luna aprilie 2013, o factura pentru firma in care a fost asociat unic si administrator pentru un serviciu prestat in anul 2008. Primarul mai este acuzat, intr-un alt caz, ca ar fi creat folos material unei persoane cu care s-a aflat in raporturi de munca in ultimii 5 ani. continuă pe Adevărul

Primar din Prahova, cercetat pentru conflict de interese.

Primarul orasului Nehoiu, Florentin Lungu, a fost trimis in judecata de procurorii Curtii de apel Pitesti pentru conflict de interese. Conform rechizitoriulu procurorilor, Florentin Lungu, in calitate de primar al orasului Nehoiu, a dispus plata prioritara a sumei de 273. 735 lei catre S. , societate al carei asociat unic era si este, in baza unui contract de achizitie publica de lucrari incheiat cu Primaria Orasului Nehoiu in anul 2008, constand in efectuarea de lucrari de .

Adrian Mititelu a fost trimis in judecata pentru fapte legate de evaziunea fiscala

Finantatorul FC U Craiova, Adrian Mititelu, a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova pentru ca in perioada 2007-2010, in calitate de administrator al unei societati comerciale, ar fi comis fapte legate de evaziunea fiscala, scrie Agerpres.

Primarul din Radauti, Aurel Olarean, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Primarul PDL al municipiului Radauti, Aurel Olarean, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Suceava pentru abuz in serviciu dupa ce timp de mai multe luni a refuzat sa initieze un proiect de hotarare pentru constatarea incetarii mandatului consilierului PSD Nistor Tatar si validarea consilierului PNL Simion Sticlet.

Fostul sef al Politiei Suceava, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul sef al IPJ Suceava, Ioan Nicusor Todirut, a fost trimis in judecata de procurorii DNA in dosarul privind achizitia cladirii in care ar fi trebuie sa functioneze sediul Politiei municipiului Campulung Moldovenesc. in dosar au mai fost pusi sub acuzare comisarul-sef Alexa Teodorovici, fost sef al Serviciului de Logistica al IPJ Suceava, si omul de afaceri Nicolai Vranau, fost consilier judetean si fost presedinte al organizatiei locale PNL.

Mititelu trimis in judecata pentru datorii la buget

Adrian Mititelua fost trimis in judecata sub acuzatia de evaziune fiscala, pentru neplata unor datorii catre bugetul de stat, in suma totala de aproximativ trei milioane de lei, insa patronului FC Universitatea Craiovaspera sa primeasca doar o sanctiune administrativa.

Fostul sef al IPJ Suceava, Ioan Todirut, trimis in judecata pentru abuz in serviciu.

Fostul sef al Inspectoratului de Urgenta Suceava, Ioan Nicusor Todirut, a fost trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu dupa ce a initiat achizitionarea sediul politiei Campulung, fara ca MAI sau IGPR sa-si dea acordul in acest sens. Alaturi de el au mai fost trimisi in judecata seful Serviciului Logistic, Alexa Dumitru Teodorovici, administratorul firmei SC Gemold SA, Nicolai Vrana, expertul evaluator Gheorghe Licurici si registratorul sef al OCPI Suceava. Potrivit rechizitoriului .

Dosarul in care primarul Radu Mazare este judecat pentru retrocedari ilegale de terenuri a fost amanat pentru 1 aprilie

Dosarul in care primarul Radu Mazare este judecat pentru retrocedari ilegale de terenuri a fost amanat pentru 1 aprilie de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti, relateaza Agerpres. Procurorul de sedinta.

Predeal: Primarul si 12 consilieri locali, trimisi in judecata pentru abuz in seviciu

Liviu Cocos, primarul din Predeal, si 12 consilieri locali din perioada 2008-2012 au fost trimisi in judecata de Parchetul Judecatoriei Brasov pentru abuz in serviciu si fals intelectual. Acestia sunt acuzati.

Primarul din Predeal si 12 consilieri locali, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu.

Primarul din Predeal, Liviu Cocos, si 12 consilieri locali din perioada 2008-2012 au fost trimisi in judecata de Parchetul Judecatoriei Brasov pentru abuz in serviciu si fals intelectual, dupa ce, in 2011, au ignorat o hotarare judecatoreasca si au atribuit ilegal sase locuinte ANL, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Parchetul Judecatoriei Brasov, procurorii au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor Liviu Cocos, Nicolae Bucur, Stefan Nedelcu, Alina Ionela .

Adrian Mititelu a fost trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Adrian Mititelu este acuzat de comiterea infractiunii de retinere si nevarsare cu intentie a sumelor reprezentand impozite sau contributii cu retinere la sursa in valoare totala de trei milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )