Libnet.ro
UNICEF

20:30

Primarul prahovean, arestat pentru abuz in serviciu, va fi cercetat sub control judiciar

România Liberă România Liberă,
Primarul prahovean, arestat pentru abuz in serviciu, va fi cercetat sub control judiciar

Primarul comunei prahovene Valea Doftanei, Ion Manea, arestat preventiv pentru acuzat de abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, a fost pus sub control judiciar, a decis definitiv, joi, Curtea de Apel Ploiesti, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Perchezitii in Slobozia si Fetesti, pentru abuz in serviciu

Politistii IPJ Ialomita desfasoara in aceasta dimineata 11 perchezitii pe raza municipiilor Slobozia si Fetesti, la persoane banuite de abuz in serviciu, complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri oficiale.

Avocatul Doru Bostina, cercetat sub control judiciar

Avocatul Doru Bostina va fi cercetat sub control judiciar in dosarul in care este suspectat de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro, dupa ce ICCJ i-a admis contestatia, informeaza Mediafax.

Deputatul Mircia Muntean, trimis in judecata pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului

Procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie l-au trimis in judecata pe deputatul Mircia Muntean, pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau alte substante.

Director din cadrul Casei de Asigurari de Sanatate Teleorman, cercetat sub control judiciar pentru luare de mita

Directorul Directiei Relatii Contractuale din cadrul Casei de Asigurari de Sanatate Teleorman se afla sub control juciciar pentru savarsirea a sase infractiuni de luare de mita. Procurorii din.

Nicholas Brendon, starul din Buffy, spaima vampirilor, arestat pentru a treia oara

Categoric nu este cea mai buna perioada a vietii pentru Nicholas Brendon. Starul din Buffy The Vampire Slayer Buffy, spaima vampirilor a fost a treia oara arestat de la inceputul acestui an.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )