Libnet.ro
UNICEF

15:30

Primarul unei localitati din Hunedoara a facut show erotic pe scena in fata copiilor (VIDEO)

B1 B1,
Primarul unei localitati din Hunedoara a facut show erotic pe scena in fata copiilor (VIDEO)

Show erotic pe scena facut in fata copiilor. Si nu vorbim neaparat de dansatoare sexy, ci chiar de primarul unei localitati din Hunedoara, care a fost luat de val si a postat pe o retea de socializare o imagine. continuă pe B1

Coreea de Sud a ripostat cu zeci de obuze, dupa ce Coreea de Nord a tras un foc de artilerie in directia unei localitati de la granita

Coreea de Sud a ripostat cu zeci de obuze, dupa ce Coreea de Nord a tras un foc de artilerie in directia unei localitati sud-coreene aflata la granita comunca, Yeoncheon, a declarat Ministerul sud-coreean al.

S-a auzit puternic. Un obiect suspect a cazut in apropierea unei biserici din Drobeta-Turnu Severin

Specialistii Serviciului Roman de Informa?ii SRI) au intervenit, luni seara, pentru ridicarea unui obiect suspect, care seamana cu o parasuta, cazut in apropierea unei biserici din Drobeta-Turnu Severin,.

Romania, prin ochii unei jurnaliste din SUA: O tara cu frumuseti naturale nealterate

O jurnalista din SUA povesteste, intr-un articol pentru Los Angeles Times, experienta unei calatorii in Romania. Anne-Marie OConnor descrie tara noastra ca fiind un taram al turnurilor medievale.

Dezvaluirile liderului unei grupari din Moldova despre ce patesc violatorii din Vaslui in inchisoare

Adrian Corduneanu, liderul celei mai temute grupari din Moldova, vorbeste despre ce chinuri vor indura cei sapte violatori ai tinerei din Vaslui, scrie cancan. ro. Beleaua spune ca a fost de sase ori la inchisoare, si.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )