Libnet.ro
UNICEF

13:00

Primarului comunei Bradu, Florin Fratica, retinut pentru 24 de ore, intr-un dosar de evaziune fiscala si luare de mita

Adevărul Adevărul,
Primarului comunei Bradu, Florin Fratica, retinut pentru 24 de ore, intr-un dosar de evaziune fiscala si luare de mita

Cele 146 de perchezitii desfasurate duminica in mai multe judete ale tarii, intr-un amplu dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, s-au incheiat cu zeci de retineri. Printre cei retinuti pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, se numara si primarul comunei argesene Bradu, Florin Fratica. Edilul urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Adrian Sarbu a fost retinut pentru 24 de ore

ACTUALIZARE 20:50 Adrian Sarbu a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii PiCCJ, pentru delapidare si spalare de bani, urmand ca, cel mai probabil, marti sa fie dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, transmit surse din presa. El ar fi fost ridicat de procurori de la o intalnire cu Marian Vanghelie si dus la audieri. --- Adrian Sarbu, patronul grupului Mediafax, a fost adus cu mandat, in aceasta seara, la sediul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ). Saptamana trecuta, surse judiciare ne-au declarat ca Adrian Sarbu a fost citat la Parchetul General, ca suspect in dosarul Mediafax, in care ar fi fost denuntat de diversi fosti subalterni, aflati in arest din luna decembrie.

Surse: Adrian Sarbu, retinut pentru 24 de ore in dosarul Mediafax

Adrian Sarbu a fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca, cel mai probabil, marti sa fie dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, potrivit unor surse citate de B1 Tv. Seful Mediafax a fost.

Adrian Sarbu, retinut pentru 24 de ore in dosarul Mediafax: Totul e o fabricatie. Acuzatiile sunt ridicole (VIDEO)

Adrian Sarbu a fost retinut pentru 24 de ore de Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie, urmand ca, cel mai probabil, marti sa fie dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, potrivit.

Adrian Sarbu, retinut pentru 24 de ore in dosarul Mediafax: Totul e o fabricatie. Acuzatiile sunt ridicole. Vezi comunicatul sefului Mediafax (VIDEO)

Adrian Sarbu a fost retinut pentru 24 de ore de Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie, urmand ca, cel mai probabil, marti sa fie dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, potrivit.

Dosarul Mediafax. Adrian Sarbu, retinut pentru 24 de ore

Adrian Sarbu este audiat, luni seara, la sediul Parchetului General, intr-un dosar de evaziune fiscala de peste 20 de milioane de euro. Stire in curs de actualizare .

Fost director RATB, retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta

Fostul director RATB Viorel Popescu fost retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit procurorilor,.

Primarul comunei Bradu, retinut intr-un dosar cu un prejudiciu de 30 milioane euro: Alte 32 de persoane au fost retinute

Primarul comunei argesene Bradu, Florin Fratica, alaturi de 32 de persoane, a fost retinut de procurori dupa audieri maraton. Aproxiativ o suta de suspecti si martori au trecut rand pe rand pe la procurori.

Un barbat retinut pentru mai multe furturi a fugit cand era dus in arestul Politiei Judetene Cluj

Un barbat retinut pentru mai multe infractiuni de furt a fugit, luni seara, de sub escorta politistilor, in timp ce era dus in arestul Politiei Judetene Cluj. El a reusit sa fuga in momentul in care.

Un barbat retinut pentru mai multe furturi a fugit cand era dus in arestul Politiei Judetene Cluj: A fost prins dupa trei ore

UPDATE:11:21: Barbatul a fost prins dupa trei ore de cautari, in zona unei piete dinCluj-Napoca, aproape de locul de unde a reusit sa fuga, relateazaB1 TV. Un barbat retinut pentru mai multe .

Directorul Spitalului Sf. Parascheva, retinut pentru complicitate la luare de mita

Actualizare 18:26 Sotul lui Carmen Dorobat, retinut pentru luare de mita Procurorii DNA Iasi l-au retinut, in aceasta dupa-amiaza, pentru 24 de ore, pe profesorul universitar Gheorghe Dorobat sotul sefei Spitalului Sf. Parascheva), prins in flagrant si acuzat de luare de mita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )